NIEUW in Nederland, glooq…

NIEUW in Nederland, glooq… van T.p. Promotion Group

Door: T.p. Promotion Group  07-08-2008
Trefwoorden: Emailhandtekening, Glooq, Glooqpro

Glooq; een innovatieve en krachtige aanvulling in marketingcampagnes
TP Promotion Group presenteert glooq, een gloednieuw softwareprogramma voor de zakelijke markt. Met de software van glooq is het mogelijk om iedere email (zowel in- als extern) die wordt verstuurd te voorzien van een bedrijfsgerelateerd bericht.

Een bericht in de vorm van een advertentie of aanbieding. Maar ook een vakantiegroet, een persoonlijke handtekening, het publiceren van vacatures en het feliciteren van jarige werknemers behoren tot de mogelijkheid. Verpakt in een mooi jasje en voorzien van een pakkende tekst, wordt zo’n bericht links, rechts, boven of onder een email tekst geplaatst en kan het verwijzen naar een link, een promotiepagina, website of emailadres. Uitgaande email krijgt met glooq dus een tweeledige functie. Enerzijds het overbrengen van informatie (in de vorm van de tekst zelf) en anderzijds het fungeren als medium om berichten van andere aard te communiceren. Een doodgewone email die met een kleine aanpassing tot veel reacties kan leiden.

Waarom glooq?
Het doel is om de interesse van potentiële klanten te wekken en de naamsbekendheid te vergroten met als uiteindelijk doel de verkoop te verhogen. Het bericht moet de nieuwsgierigheid van de ontvanger dusdanig prikkelen dat deze door zal klikken om achterliggende informatie op te halen. De kans dat de ontvanger het extra toegevoegde bericht zal lezen is redelijk groot. Email verkeer verloopt namelijk in de meeste gevallen tussen mensen die elkaar ‘kennen’. Email van bekenden wordt beschouwd als betrouwbaar en geloofwaardig en bijna nooit ongelezen verwijderd. De kans dat er een reactie uit voortvloeit is dus groot. De creativiteit bepaalt in belangrijke mate de aandacht voor de meegezonden boodschap.

Meer informatie: www.glooq.nu

Een welkome lach...is het gewenste resultaat bij bedrijfspromotie. Het TP team denkt vooruit. Klanten ontvangen concepten waarmee ze slagvaardiger en onderscheidend zullen zijn. Het TP team beheert evenementenkalenders, incentive programma’s, ontwikkelt custom-made producten of levert producten uit een uitgebreid assortiment. Dit zorgt voor een welkome lach bij haar relaties. Enkele toonaangevende klanten van TP Promotion Group zijn: Van Lanschot Bankiers, Mercedes-Benz Leasing, Dremel en Monsterboard.nl. Het bedrijf en de showroom zijn gevestigd aan de Avignonlaan 8, te Eindhoven. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.tpgroup.nl.
Trefwoorden: Emailhandtekening, Glooq, Glooqpro