The Barberstation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aalsterweg 6 , 5615 CE Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over The Barberstation

The Barberstation is een old school barbershop op de Aalsterweg 6 in Eindhoven. Knippen en scheren, alleen voor heren. Met gevoel voor stijl en humor zet The Barberstation een geweldige sfeer neer met authentieke barbiermeubels, maffe decoraties en een gezellig barretje (“We zijn niet voor niets een Bar-Bier!”). Een plek waar mannen onder elkaar even gewoon man kunnen zijn. The Barberstation bindt de strijd aan met gemengde kapsalons, waar alles gericht is op vrouwen en het herenvak een ondergeschoven kindje is. “Daar krijg je gewoon een vrouwenkapsel in het kort aangemeten!” Bij The Barberstation word je vakkundig geknipt en geschoren zoals het hoort in een prachtige vintage omgeving. Als je wilt met een biertje erbij. It’s a man’s world.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo
-
Do - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/The-Barberstation-Eindhoven/488721251304253
Twitter: https://twitter.com/barberstation

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is The Barberstation in Aalsterweg 6, Eindhoven Noord-Brabant 5615 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Knippen diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Knippen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5615 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815844]