Benelux kantoor van The MathWorks is verhuisd naar Eindhoven

Door: The Mathworks  23-06-2008
Trefwoorden: Matlab, Simulink

Eindhoven, 23 juni 2008 - Het Benelux kantoor van The MathWorks, ontwikkelaar van Technical Computing software en Model-Based Design software voor engineers en wetenschappers, is onlangs verhuisd naar Eindhoven.

Marcel Stakenborg, Managing Director van The MathWorks Nederland: “De verhuizing naar de belangrijkste hightech regio van de Benelux was de volgende stap in onze groeistrategie. De ligging van de stad speelde hierbij een belangrijke rol. Eindhoven is centraal gesitueerd in de Benelux en een groot aantal klanten bevindt zich in de directe omgeving. Met de High Tech Campus en de Technische Universiteit om de hoek is Eindhoven voor The MathWorks een inspirerende werkomgeving.”

Het nieuwe adres van The MathWorks is:
Dr. Holtroplaan 5
5652 XR Eindhoven
040-2156700

-------------

Over The MathWorks
The MathWorks is 's werelds grootste ontwikkelaar van Technical Computing- en Model-Based Design software voor engineers en wetenschappers in de industrie, de overheid en het onderwijs. Met een uitgebreide productlijn, gebaseerd op MATLAB en Simulink, levert The MathWorks software en diensten voor het oplossen van complexe problemen en het versnellen van de innovatie in sectoren zoals de automobielindustrie, de luchtvaartindustrie, de communicatietechnologie, de financiële dienstverlening, de biotechnologie, de elektronica-industrie, de procesindustrie en meer.
The MathWorks werd opgericht in 1984, telt wereldwijd meer dan 1900 werknemers en heeft haar hoofdkantoor in Natick, Massachusetts. Het Benelux kantoor van The MathWorks is gevestigd in Eindhoven. Bezoek www.mathworks.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Tel. 035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Matlab, Simulink