Seminar Data Analysis and Application Development with MATLAB

Door: The Mathworks  20-08-2007
Trefwoorden: Seminar, Matlab, Simulink

Gouda, 20 augustus 2007 – The MathWorks organiseert op woensdag 12 september aanstaande een seminar met als thema Data Analysis and Application Development with MATLAB. Dit gratis seminar laat zien hoe MATLAB engineers en wetenschappers kan helpen bij diverse werkzaamheden, zoals het ontwikkelen van algoritmes, visualiseren van data, analyseren van data en het importeren en verwerken van grote datasheets.

Het seminar geeft de deelnemers, aan de hand van live demonstraties, inzicht in de nieuwe functionaliteiten van MATLAB 7.

Het programma is als volgt:
13.00 uur Registratie en koffie
13.30 uur Introductie
13.45 uur Verkrijgen en analyseren van data
14.30 uur Verwerken en analyseren van data
15.15 uur Koffiepauze
15.40 uur Ontwikkelen en inzetten applicaties
16.25 uur Gedistribueerde dataverwerking
16.45 uur Afsluiting
17.00 uur Borrel

Aanmelden
Het seminar is gratis toegankelijk. Inschrijven kan op www.mathworks.nl/seminars. Na inschrijving ontvangt u de details omtrent de locatie.

---------------

Over The MathWorks
The MathWorks is 's werelds grootste ontwikkelaar van Technical Computing- en Model-Based Design-software voor engineers en wetenschappers in de industrie, de overheid en het onderwijs. Met een uitgebreide productlijn, gebaseerd op MATLAB en Simulink, levert The MathWorks software en diensten voor het oplossen van complexe problemen en het versnellen van de innovatie in sectoren zoals automotive, luchtvaart, communicatietechnologie, financiële dienstverlening, biotechnologie, elektronica, instrumentatie, procesindustrie en meer.
The MathWorks werd in 1984 opgericht, telt wereldwijd meer dan 1.400 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in Natick, Massachusetts. Het Benelux kantoor van The MathWorks is gevestigd in Gouda. Meer informatie is te vinden op www.mathworks.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Tel. 035 – 5822730
[email protected]

-- ### --

MATLAB, Simulink, Stateflow, Handle Graphics, Real-Time Workshop en xPC TargetBox zijn gedeponeerde handelsmerken, en SimBiology, SimEvents en SimHydraulics zijn handelsmerken van The MathWorks, Inc. Andere product- of merknamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke houders.

Trefwoorden: Matlab, Seminar, Simulink