The MathWorks organiseert Simulink World Tour

Door: The Mathworks  10-09-2007
Trefwoorden: Workshop, Seminar, Matlab

Gouda, 10 september 2007 – De Simulink World Tour van The MathWorks is van start gegaan en doet 2 oktober Nederland aan. De tour door Europa, Azië en Australië is 6 september gestart in Seoel en eindigt 31 oktober in Moskou. Dit gratis event biedt gebruikers van Simulink en MATLAB de mogelijkheid om samen met Senior Software Engineers van The MathWorks, zoals Marketing Director Control Design, Paul Barnard, ervaringen uit te wisselen en nieuwe toepassingen en features te ontdekken.

Deelnemers aan het event krijgen een ‘in depth view’ van de features in de release 2007b, inclusief de introductie van Simulink 7 en Embedded MATLAB. Aan de hand van live demonstraties krijgen zij een praktisch inzicht hoe zij de producten van The MathWorks effectief kunnen inzetten. In de middag zijn er twee parallel masterclasses waarin de deelnemers nieuwe mogelijkheden van Simulink kunnen ontdekken. Zo worden er tips gegeven over het gebruik van Simulink in grote, complexe projecten en over het ontwerp van algoritmen en codegeneratie met behulp van Embedded MATLAB.

Het programma is als volgt:

09.30 uur Registratie
10.00 uur Simulink 7
10.30 uur Multi-domein modellering met Simulink – Hybride voertuig case
11.00 uur Asynchroon systeem modellering met Simulink – wireless mulitmedia case
11.30 uur Pauze
12.00 uur Ontwerpverificatie met Simulink – Lunar Lander case 
12.30 uur Embedded codegeneratie met MATLAB en Simulink – video tracking case
13.00 uur Lunch
13.30 uur Master Classes:
- Power Tips for Using Simulink on Large Projects
- Algorithm Design and Code Generation with Embedded MATLAB
16.00 uur Afsluiting

Aanmelden
De Simulink World Tour is gratis toegankelijk en vindt plaats in Veldhoven. Inschrijven kan op http://www.mathworks.com/company/events/worldtour/simulink07/. Hier is ook een overzicht van de tour en biografieën van sprekers te vinden. In de sectie ‘interactive news’ is er de mogelijkheid een vraag te stellen aan Paul Bernard, die tijdens de tour deze persoonlijk zal beantwoorden.

-------------------------

Over The MathWorks
The MathWorks is 's werelds grootste ontwikkelaar van Technical Computing- en Model-Based Design-software voor engineers en wetenschappers in de industrie, de overheid en het onderwijs. Met een uitgebreide productlijn, gebaseerd op MATLAB en Simulink, levert The MathWorks software en diensten voor het oplossen van complexe problemen en het versnellen van de innovatie in sectoren zoals automotive, luchtvaart, communicatietechnologie, financiële dienstverlening, biotechnologie, elektronica, instrumentatie, procesindustrie en meer.
The MathWorks werd in 1984 opgericht, telt wereldwijd meer dan 1.400 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in Natick, Massachusetts. Het Benelux kantoor van The MathWorks is gevestigd in Gouda. Meer informatie is te vinden op www.mathworks.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Tel. 035 – 5822730
mathworks@marcommit.nl

-- ### --

MATLAB, Simulink, Stateflow, Handle Graphics, Real-Time Workshop en xPC TargetBox zijn gedeponeerde handelsmerken, en SimBiology, SimEvents en SimHydraulics zijn handelsmerken van The MathWorks, Inc. Andere product- of merknamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke houders.

Trefwoorden: Matlab, Seminar, Simulink, Workshop