Zijian Tang nieuwe Application Engineer bij The MathWorks

Zijian Tang nieuwe Application Engineer bij The MathWorks van The Mathworks

Door: The Mathworks  19-12-2007
Trefwoorden: Signal Processing

“Tijdens mijn studie Elektrotechniek aan de TU Delft en mijn daaropvolgende promotie heb ik intensief met MATLAB gewerkt. Ik heb MATLAB vooral gebruikt om nieuwe algoritmes te ontwikkelen en te valideren. Dit programma heeft een grote rol gespeeld in het slagen van mijn onderzoek”, aldus Tang. Na jaren op de universiteit te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om mijn verkregen kennis in praktijk te brengen. The MathWorks is een groot bedrijf met een diversiteit aan klanten en sectoren, waar ik mij volledig kan ontplooien.”

“Wij zijn erg verheugd met de komst van Tang”, aldus Marcel Stakenborg, Managing Director bij The MathWorks. “Met zijn uitgebreide kennis op het gebied van signaalverwerking en communicatie, is hij van grote waarde voor ons team. Hij kent MATLAB door en door en hij weet als geen ander waar de toegevoegde waarde ligt. Hierdoor kan hij de behoefte van onze klanten goed inschatten en daarop inspelen.”

----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Zijian Tang, Application Engineer bij The MathWorks.

Over The MathWorks
The MathWorks is 's werelds grootste ontwikkelaar van Technical Computing- en Model-Based Design-software voor engineers en wetenschappers in de industrie, de overheid en het onderwijs. Met een uitgebreide productlijn, gebaseerd op MATLAB en Simulink, levert The MathWorks software en diensten voor het oplossen van complexe problemen en het versnellen van de innovatie in sectoren zoals automotive, luchtvaart, communicatietechnologie, financiële dienstverlening, biotechnologie, elektronica, instrumentatie, procesindustrie en meer.
The MathWorks werd in 1984 opgericht, telt wereldwijd meer dan 1.700 werknemers en heeft zijn hoofdkantoor in Natick, Massachusetts. Het Benelux kantoor van The MathWorks is gevestigd in Gouda. Meer informatie is te vinden op www.mathworks.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Tel. 035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Signal Processing