Revolutie in de meubelbranche

Door: Uwkastopmaat.nl  06-06-2011
Trefwoorden: Ontwerpen, Meubelen en Meubelgoed, houten meubelen

Een nieuwe revolutie in het digitale landschap. U kunt nu ook uw kast op maat via online ontwerp software bestellen. biedt de mogelijkheid om een volledige kast op maat te ontwerpen die binnen 5 weken bij de consument in de woon- of slaapkamer staat. Levering en montage is daarbij volledig gratis en wordt vakkundig uitgevoerd.  

 

De site heeft , , , ,   en die reeds ontworpen zijn. Deze ontwerpen kunnen worden aangepast naar de juiste maat en andere kleuren en zijn in 3d beeld met realistische weergave zichtbaar. De site onderscheidt zich van de bestaande winkels dat de maatkast volledig online kan worden getekend met een professioneel tekenpakket waar zeer eenvoudig een ontwerp mee kan worden gerealiseerd.

Daarnaast zijn de toegepaste materialen van gerenommeerde partijen in de professionele markt.  De kasten van uwkastopmaat.nl worden uitsluitend in Nederland geproduceerd.De met 100 bestaande ontwerpen laat u de kwaliteit direct ervaren. Vanaf nu echt een kast op maat bij . Binnenkort wordt waarschijnlijk de eerste showroom in Nederland geopend om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

“Dit zou de meubelbranche weleens flink kunnen opschudden” aldus Reinder Graveland,

organisatieadviseur in de meubelbranche.

Trefwoorden: houten meubelen, Kast Op Maat, Meubelen en Meubelgoed, Ontwerpen