Camping Kids nu met eigen interactieve website

Camping Kids nu met eigen interactieve website van Vacansoleil

Door: Vacansoleil  17-06-2008
Trefwoorden: Camping Kids Website

Eindhoven, 17 juni 2008 – Vacansoleil, marktleider in luxe kampeervakanties, heeft voor de professionele animatieformule Camping Kids een eigen interactieve website ontwikkeld. De site www.camping-kids.com is sinds kort online.

Vacansoleil biedt de Camping Kids animatie nu voor het tweede jaar aan. Camping Kids is een professionele animatie-formule met in eigen beheer geselecteerde en opgeleide animatoren die een animatie programma voor alle leeftijdsgroepen op de camping verzorgen. Het grote succes van vorig jaar heeft ertoe geleid dat er in het seizoen 2008 nu al op 21 campings een Camping Kids team actief is, met geheel nieuwe thema's en activiteiten. Het programma is volledig vernieuwd.

Op de nieuwe Camping Kids website worden de kinderen alvast in de vakantiestemming gebracht door allerlei interactieve spelletjes te spelen. Op de site staan o.m. knutsel-ideeën, een kleurplaat om uit te printen en een kookrubriek met recepten die kinderen eenvoudig zelf kunnen maken. Voor de ouders heeft de site een apart gedeelte met Camping Kids informatie en de animatie-mogelijkheden voor volwassenen.

Camping Kids en de nieuwe site www.camping-kids.com zijn initiatieven van Vacansoleil Camping Holidays. Op de geselecteerde campings wordt een internationaal animatieprogramma aan alle gasten aangeboden. Alle deelnemende campings staan ook op de website vermeld.

Over Vacansoleil:
Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

Trefwoorden: Camping Kids Website

Contact Vacansoleil

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share