Vacansoleil geeft klanten service met reserveringen voor 2009

Vacansoleil geeft klanten service met reserveringen voor 2009 van Vacansoleil

Door: Vacansoleil  16-06-2008

Eindhoven, 16 juni 2008 – Vacansoleil, marktleider in luxe kampeervakanties, geeft zijn klanten de mogelijkheid om nu al een vakantie voor 2009 te reserveren.

Vacansoleil biedt de mogelijkheid om uit het complete programma al een keus te maken voor 2009. Op de internetsite kan men reserveren onder het kopje “RESERVEER NU AL 2009”. Klanten betalen een aanbetaling van € 200 en krijgen bij de definitieve boeking een voorstel om de vakantie vast te leggen of alsnog voor een andere bestemming te kiezen. Het aanbetaalde bedrag wordt in de totale reissom verrekend.

Met deze service speelt Vacansoleil in op de wens van klanten om steeds vroeger de vakantie te kunnen boeken. Door de immer groeiende vraag naar luxe campingvakanties willen klanten hun favoriete camping al in een vroeg stadium voor een vakantie vastleggen.

Over Vacansoleil:
Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.


Contact Vacansoleil

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share