Eurofiber besteedt ICT beheer uit aan Valid

Eurofiber besteedt ICT beheer uit aan Valid van Valid

Door: Valid  06-11-2008
Trefwoorden: Ict, Beheer, Outsourcing

Eurofiber en Valid zijn een overeenkomst aangegaan voor de uitbesteding van Eurofiber’s ICT activiteiten. Valid zal het interne werkplekbeheer van Eurofiber (de 1ste en 2de lijn support ) per 1 januari 2009 overnemen op basis van resultaatverplichting.

Naast de kwaliteit van de dienstverlening, waren flexibiliteit, customer intimacy en snelheid van schakelen voor Eurofiber de doorslaggevende redenen om voor Valid te kiezen. Met deze overeenkomst neemt Valid Eurofiber de zorg voor het beheer en support van de ICT-activiteiten uit handen, zodat Eurofiber zijn aandacht kan richten op zijn kernactiviteiten - het leveren, exploiteren en beheren van onbelichte glasvezelverbindingen en Ethernetdiensten voor een grote klantenbase – en op zijn verdere uitbreiding van zowel het aantal klantlocaties als het netwerk.

Eurofiber en Valid gaan een contract aan voor het resultaatverplichte beheer voor de looptijd van drie jaar. Valid zorgt voor een vloeiende overgang van het beheer middels een transitiefase die reeds is gestart.

Trefwoorden: Beheer, Customer Intimacy, Eurofiber, Ict, Outsourcing, Resultaatverplichting, Uitbesteding, Valid