van Bommel schoenen

Afdrukken

Is van Bommel schoenen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Emmasingel 54-56 , 5611AM Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over van Bommel schoenen

Grootste collectie Van Bommel schoenen
Het bekendste schoenenmerk van Nederland, zo mag deze schoenen gerust worden genoemd. De verschillende labels die onder dit eigentijdse schoenenmerk vallen, zoals Floris van Bommel, New Generation Classics , zullen ook u bekend in de oren klinken. Dit merk is namelijk al eeuwenlang producent en leverancier van stijlvolle herenschoenen. Van oudsher klassieke schoenen, maar met hun tijd meegaand. Dit resulteert in een moderne schoenenlijn waarin sportieve sneakers, en boats, geen uitzondering zijn. De broers Reynier, Pepijn en Floris, die nu aan het roer staan van de Schoenfabriek in Moergestel, combineren familietradities met negen generaties lang ervaring in het produceren van herenschoenen.

Van Bommelschoenmode heeft een ongekende collectie in huis
Een onderdeel van De Herenschoenen Winkel. Zoals de naam al doet vermoeden is deze schoenenwinkel gespecialiseerd in herenschoenen. De winkel van Eduard van Bommel, de achtste Van Bommels-generati

Kaart

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is van Bommel schoenen in Nieuwe Emmasingel 54-56, Eindhoven Noord-Brabant 5611AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kleding diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Kleding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5611AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813583]