Administratiekantoor in Eindhoven en Tilburg voor boekhouding en fiscaaladvies voor MKB bedrijven

Door: Van Meijl Freriks  08-10-2008
Trefwoorden: Boekhouding, Administratiekantoor, Boekhouder


Van Meijl Freriks( www.vanmeijlfreriks.nl) is gespecialiseerd in het zo effectief mogelijk werken en daarbij zoveel mogelijk informatie te genereren voor de klant. Automatisering is een speerpunt van ons kantoor. In deze vrij conservatieve branche zijn wij één van de weinige die alle systemen op elkaar afgestemd hebben, zowel het administratieve-, fiscale- als het rapportagepakket kunnen elkaar voorzien van informatie.


Deze afstemming uit zich in een financiële rapportage per maand of per kwartaal met alle daarbij benodigde financiële cijfers en kengetallen. Dit is natuurlijk van levensbelang voor de grote MKB bedrijven, zo kunnen zij een goed overzicht houden, tijdig ontwikkelingen signaleren en daarop de juiste snelle beslissingen nemen.


Steeds meer worden wij benaderd door de grotere MKB klanten in de omgeving Eindhoven en Tilburg, zij staan versteld van de mogelijkheden die wij hen kunnen bieden, en vooral de kostenbesparing die dit met zich meebrengt terwijl de informatie voorziening op een hoog niveau afgeleverd wordt.


Wij kunnen voor deze groep klanten alle administratieve ,financiële en fiscale diensten verzorgen, van inboeken tot het opmaken van een jaarrekening en het indienen van de fiscale aangiften, maar steeds meer komt het voor dat wij hen maandelijks begeleiden en controleren bij de door hun gevoerde administratie en op basis van die gegevens hen voorzien met onze financiële rapportages.


Daarnaast leveren wij aan het einde van het jaar een volledig accountantsdossier af. Hierbij bespaart de klant ook weer op de accountantskosten. Doordat wij het gehele jaar inzage in uw administratie hebben kunnen wij daarom zeer effectief en tegen een voordeliger tarief dan de accountant het dossier samenstellen. Uw vertrouwde accountant, waar u al een jare lange vertrouwensband mee heeft, hoeft daarna alleen nog het dossier te controleren en de jaarrekening en fiscale aangifte op te stellen. Het loont ook de moeite om ons eens een vrijblijvende offerte te laten opmaken.


Doordat Van Meijl Freriks zo werkt vormen wij voor de grote MKB klanten uit de regio Eindhoven en Tilburg de ideale tussenstap naar de voor hun vertrouwde accountant. Wij nemen de duurdere accountant veel handmatig werk uit handen, zij kunnen echter met de door ons geleverde informatie uitstekend met het management van uw onderneming sparren en hen met de benodigde adviezen voorzien.


Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van ons administratiekantoor en wilt u meer informatie over de financiële informatievoorziening van Van Meijl Freriks dan kunt u ons geheel vrijblijvend contacteren op 040-2112124 of per mail via [email protected]

Trefwoorden: Administratiekantoor, Administratiekantoor Mkb, Boekhouder, Boekhouding,