Administratiekantoor in Eindhoven-Tilburg, brengt ZZP-pakket voor de boekhouding van ZZP-ers.

Door: Van Meijl Freriks  13-11-2008
Trefwoorden: Boekhouding, Administratie, Administratiekantoor

Van Meijl Freriks (http://www.vanmeijlfreriks.nl)    gevestigd in Eindhoven en Tilburg, heeft voor het stijgende aantal ZZP-ers in Nederland een compleet en aantrekkelijk ZZP-pakket samengesteld. Doordat we een sterk gespecialiseerd kantoor zijn voor ZZP-ers/eenmanszaken, hebben we ervaring opgedaan in de diverse branches. De bouw-, financiële-, ITC en zorgsector zijn de meest voorkomende branches die wij als klanten binnen ons kantoor hebben. Van Meijl Freriks is het administratiekantoor voor de ZZP-er/eenmanszaak in de regio Eindhoven en Tilburg.

Wat houdt nu het ZZP- pakket daadwerkelijk in ?
In het ZZP-pakket zitten alle werkzaamheden die onder de wettelijke administratieve verplichting vallen. Verder hebben we het nog uitgebreid met aanvullende diensten waardoor u een volledig pakket heeft zonder verder nog om te kijken, met dit pakket bent u klaar en zijn de jaarlijkse kosten voor u duidelijk en komen er daarnaast geen extrakosten meer.

De volgende diensten zitten in het ZZP-pakket:
• Het verzorgen van de boekhouding;
• Begeleiden en adviseren bij fiscale vragen;
• Verzorgen van de BTW aangiften;
• Het opmaken van de jaarrekening;
• Het verzorgen van de inkomstenbelasting voor ondernemers;
• Het verzorgen van de inkomstenbelasting voor de partner;
• Het opmaken van een tussentijdse rapportage;
• Begeleiden bij het aanvragen van u VAR verklaring;
• Adviseren bij het afsluiten van verzekeringen;
• Alle correspondentie met de belastingdienst.

Dit is dus een uitgebreid pakket waarin alle werkzaamheden opgesloten zitten die jaarlijks terugkomen, u wordt dus niet verrast door facturen wanneer u ons om een advies heeft gevraagd. Dit pakket heeft een harde prijsafspraak welke duidelijk en helder is. Voor de prijs van dit pakket kunt u geheel vrijblijvend contact openemen.

Indien u besluit om zelf zorg te dragen voor u boekhouding, wat wij zeker adviseren, maken we een aparte vaste prijsafspraak. Voorwaarde is dan wel dat u gebruikt maakt van het boekhoudpakket welke wij ook op kantoor gebruiken, op deze manier kunnen we effectief en voordelig werken. We adviseren en begeleiden u bij het zelfstandig inboeken van uw administratie, de begeleiding wordt verzorgd door een ervaren boekhouder van ons kantoor.

Mocht u interesse gewekt zijn dan kunt u een geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen met onze adviseur (patrick@vanmeijlfreriks.nl).

 

Trefwoorden: Administratie, Administratiekantoor, Boekhouder, Boekhouding, Eenmanszaak, Zzp-pakket