Van Meijl Freriks, nieuw administratie- en belastingadvieskantoor in Eindhoven

Door: Van Meijl Freriks  08-01-2009
Trefwoorden: Advies, Administratie, Inkomstenbelasting

Per 1 januari is van Meijl Freriks gevestigd aan de Jan Smitzlaan 4G te Eindhoven. Van Meijl Freriks is een samensmelting van drie kleine administratie- en belastingadvieskantoren in de regio Eindhoven. Door deze nieuwe samenwerking van de kantoren, van Meijl boekhoud- en advieskantoor, administratiekantoor Thieu de Graef en Freriks belastingen en administraties, is een kantoor ontstaan die zowel de kleine als de grote onderneming met alle diensten kan voorzien.

Van Meijl Freriks is groot genoeg voor een optimaal advies, maar tegelijk ook klein genoeg voor persoonlijke aandacht binnen een open en betrokken relatie; de bestaande kantoor culturen blijven dus bestaan. Van Meijl Freriks richt zich voornamelijk op de eenmanszaak/zzp-er en de MKB ondernemingen in de regio Eindhoven. Door deze samensmelting heeft van Meijl Freriks nu zo’n 220 klanten in diverse branches, of het nu om de bouw,detailhandel,horeca,groothandel of zorg gaat, zij kunnen u ten alle tijden van dienst zijn. Ook de particulier kan bij hen terecht voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, er worden hiervoor scherpe tarieven gehanteerd door ervaren en gecertificeerde medewerkers. Van Meijl Freriks is aangesloten bij de federatie van belastingadviseurs.

Van Meijl Freriks werkt met vaste prijsafspraken, All-in, dit geeft een transparantheid die zeer gewaardeerd wordt door de klant, er komen immers geen vervelende factuurtjes achteraf voor kleine adviezen en telefonische vragen. Hierdoor is van Meijl Freriks laagdrempelig en kan men altijd bij hen binnenlopen zonder dat de “teller” begint te lopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de dienstverlening, kunt u van Meijl Freriks vinden op het internet http://www.vanmeijlfreriks.nl

Trefwoorden: Administratie, Advies, Belastingen, Eenmanszaak, Inkomstenbelasting, Vaste Prijs