Van Meijl Freriks, voordeliger en persoonlijker dan een accountantskantoor (regio Eindhoven-Tilburg)

Door: Van Meijl Freriks  05-02-2009
Trefwoorden: Belastingadvies, Administratiekantoor, Belastingen

Van Meijl Freriks, voordeliger en persoonlijker dan een accountantskantoor (regio Eindhoven-Tilburg) 

Van Meijl Freriks http://www.vanmeijlfreriks.nl  , gevestigd in Eindhoven en Tilburg, is een kwalitatief en flexibel Belasting- en Administratiekantoor. Zij richten zich steeds meer op ondernemers die aangesloten zijn bij te dure accountantskantoren die verder geen toegevoegde waarde leveren aan hun klanten.

De toegevoegde waarde zou een accountantscontrole kunnen zijn, echter komt 80-90 procent van hun klanten hiervoor niet in aanmerking omdat ze daarvoor gewoon te klein voor zijn. Deze grote groep zit dus eigenlijk volledig overbodig bij een te duur accountantskantoor. Het belangrijkste advies voor deze klanten bestaat uit fiscaal advies, welke gegeven wordt door een fiscalist die een uurtarief heeft van tussen de 125 en 175 euro. Samen met het dure tarief van de accountant en die van de fiscalist komen deze klanten op hoge accountants/administratie kosten uit die veel te duur zijn betaald.

Van Meijl Freriks heeft voor deze grote groep ondernemers de passende oplossing. Met kwalitatief goed opgeleide mensen in dienst kunnen zij de administratieve kosten bij u verlagen met 30-40 procent in vergelijking met het accountantskantoor. Hiervoor krijgt u naast dezelfde dienstverlening veelal nog extra diensten geleverd, de teller begint namelijk niet te lopen bij een telefoontje om advies en als er in de avond een afspraak gemaakt moet worden is dat ook geen probleem. Mocht er toch een accountantsverklaring moeten worden afgegeven kunnen wij hiervoor uiteraard ook zorg voor dragen.

Flexibiliteit en Kwaliteit zijn de speerpunten die van Meijl Freriks hanteert. Van Meijl Freriks is aangesloten bij de federatie van belastingadviseurs. Het beroep van belastingadviseur is niet wettelijk geregeld. Dit in tegenstelling tot de ons omringende landen. In ons land kan iedereen zich op het uiterst ingewikkelde terrein van de belastingadviezen begeven. Zie daarin maar eens het kaf van het koren te scheiden. Door gebruik te maken van een Federatie Belastingadviseur (FB) bent u verzekerd van kwaliteitsvolle adviezen.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt naar de dienstverlening en de mogelijkheden van Van Meijl Freriks, kunt u geheel vrijblijvend met ons contact opnemen.

Trefwoorden: Accountantskantoor, Administratiekantoor, Belastingadvies, Belastingen, Tarief