Voordelig uw inkomstenbelasting-belastingaangifte laten invullen regio Eindhoven.

Door: Van Meijl Freriks  02-02-2009
Trefwoorden: Belastingaangifte, Inkomstenbelasting, Belastingadviseur


Het zit er weer aan te komen dat jaarlijkse vervelende en tijdrovende karwei
dat belastingaangifte doenheet. Voor 1 April 2009 dient uw aangifte over het belastingjaar 2008 ingediend te zijn.

Van Meijl Freriks ( www.vanmeijlfreriks.nl)  verzorgt voor vele klanten in de regio Eindhoven de belastingaangifte. Dit geeft voor hun een stuk extra zekerheid. Hun belastingaangifte is gedaan door een bekwame adviseur met actuele vakkennis. Geen twijfel meer dus of alle aftrekposten optimaal benut zijn. Bovendien kunnen zij op ons terugvallen als de belastingaangifte onverhoopt problemen oplevert. Bijvoorbeeld in de vorm van een foutieve aanslag.

Het belastingjaar 2008 is het laatste jaar dat een flink aantal Buitengewone Uitgaven (ziektekosten) nog aftrekbaar zijn. Houdt hier met het doen van uw belastingaangifte rekening mee of schakel, bij twijfel, een belastingadviseur in. De kosten die hiermee gemoeid zijn worden in bijna alle gevallen terugverdiend, er worden al aangiftes verzorgd vanaf 50 euro de aangifte. http://www.vanmeijlfreriks.nl/diensten/inkomstenbelasting-particulieren.html

Om alles zo efficiënt en voordelig te laten verlopen kunt u via Van Meijl Freriks een formulier aanvragen wat u zoal moet aanleveren voor de inkomstenbelasting.

Van Meijl Freriks is aangesloten bij de federatie van belastingadviseurs. Het beroep van belastingadviseur is niet wettelijk geregeld. Dit in tegenstelling tot de ons omringende landen. In ons land kan iedereen zich op het uiterst ingewikkelde terrein van de belastingadviezen begeven. Zie daarin maar eens het kaf van het koren te scheiden. Door gebruik te maken van een Federatie Belastingadviseur (FB) bent u verzekerd van kwaliteitsvolle adviezen.

Neem gerust contact met ons op om u belastingaangifte 2008 te laten verzorgen. http://www.vanmeijlfreriks.nl/diensten/inkomstenbelasting-particulieren.html

Trefwoorden: Belastingaangifte, Belastingadviseur, Inkomstenbelasting