VB Auto Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wolvendijk 80 , 5641 AS Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over VB Auto Service

V.B. Autoservice is een vertrouwd begrip in de regio Eindhoven.

V.B. Autoservice bestaat sinds 2005 en is een gerenommeerd bedrijf, voortgevloeid uit Van Beek Auto met meer dan 30 jaar ervaring. Wij garanderen een goede, snelle en betaalbare service voor alle merken. De werkplaats is uitgerust met de nodige moderne test -en meetapparatuur voor reparatie en onderhoud aan alle merken auto's. Het stellen van een diagnose bij motor- en/of elektronische storingen is dan ook zo gebeurd. Ook voor Apk, regulier onderhoud (banden, accu's & uitlaten), schadeherstel en -taxaties en aircoservice kunt u terecht bij V.B.Autoservice. Deskundig en goed opgeleid personeel zorgt hierna voor een correcte uitvoering van de door u opgedragen werkzaamheden. De werkzaamheden en andere taken worden, op voorhand, samen met de klant besproken zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is VB Auto Service in Wolvendijk 80, Eindhoven Noord-Brabant 5641 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5641 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822264]