VCS biedt food- en supermarktondernemers nog ruimer speelassortiment

Door: VCSplay  26-04-2007

Kinderspeelhoeken bieden rendement
“Uiteraard weet de Foodbranche als geen ander dat een speelhoekje opnemen in de winkelformule zich direct terugbetaalt. Hoeveel directe omzet dat betekent in percentages is moeilijk te duiden. Er zijn echter genoeg referentieprojecten die kunnen overtuigen”, aldus de directeur van VCS, Eric Verstappen. Met Items heeft VCS een kwalitatief sterk en bovendien prijsgunstige productrange binnengehaald. Iets dat past binnen de bedrijfsfilosofie en bovendien aansluit op de toenemende vraag uit de markt.

Van 1 m² tot mega speelstructuren..
“Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget, kunnen wij speelhoeken ontwerpen en inrichten. De minivoetbaltafels van Items zijn op dit moment erg gewild. Mede omdat de prijs-kwaliteitverhouding gunstig is, het weinig ruimte vraagt en het steevast veel enthousiaste spelertjes trekt. Maar ook de touchscreen spelcomputers zijn toppers. Deze kidproof kleurrijke zuilen waarbij gekozen kan worden uit verschillende programmatuur maken nu al vele speelhoeken tot ware trekpleisters. Daarbij zijn onze prijs, kwaliteit en 24-uursservice vaak van doorslaggevend belang om te kiezen voor VCS”. Naast de nieuwste spelcomputers en TV zuilen biedt VCS ook wandpanelen, ballenbaden en tal van bijna ondenkbaar leuke speelopties.

Een op maat gemaakte speelstructuur waarbij kinderen kunnen klauteren, glijden en springen, hoeft trouwens ook niet altijd direct zo groot als in Landal GreenParks te zijn, vertelt Jeroen Delmée, verkoper VCS. Waarop hij vol enthousiasme toevoegt dat VCS graag meedenkt en er voor iedere supermarkt- en fastfoodondernemer een passende speelhoek of –structuur gemaakt kan worden.

Meer informatie
VCS B.V., Hoppenkuil 17, 5626 DD te Eindhoven, tel. 040- 2662130 of kijk op de website: www.vcsplay.com U kunt vragen naar Jeroen Delmée.

Eindhoven, 25 april 2007