Eredivisie C.V. kiest Hyarchis.Net voor digitaliseren documenten

Door: Vdd Iqware  14-11-2007
Trefwoorden: Management, Veiligheid, Digitaal

Waalre/Maarsbergen, 14 november 2007 - Hyarchis.Net, het Enterprise Content Management systeem van VDD IQware, wordt ingezet bij Eredivisie C.V. om het beheer van documenten te verbeteren. Eredivisie C.V. kiest voor een ECM-systeem omdat zij te maken heeft met grote papieren documentstromen, waaronder post, contracten en dossiers van onder andere de Eredivisieclubs. Door sterke groei van de hoeveelheid documenten werd het opzoeken en beheren hiervan steeds moeilijker en tijdrovender. Door documenten te digitaliseren en op een centrale plaats op te slaan wordt de documentstroom weer beheersbaar. Alle binnengekomen papieren- en digitale documenten worden ingescand en opgeslagen in Hyarchis.Net, van waaruit de documenten via een webbrowser plaats- en tijdonafhankelijk te raadplegen zijn.

Stephanie van der Loo, directiesecretaresse en direct betrokken bij de implementatie van Hyarchis.Net: “Met Hyarchis.Net wordt het terugvinden van documenten een stuk eenvoudiger. Door documenten onder meerdere noemers op te slaan kunnen deze snel worden teruggevonden. Wij hebben voor Hyarchis.Net gekozen omdat dit ECM-systeem overzichtelijk en duidelijk is ingedeeld en het zoeken naar documenten een stuk gemakkelijker maakt. De mogelijkheid om thuis of op een andere plaats in te loggen in het systeem heeft tevens een grote rol gespeeld in onze keuze voor deze partij.”

Mark Schoorl, accountmanager bij VDD IQware: “Door het implementeren van Hyarchis.Net voor het digitaliseren van gestructureerde en ongestructureerde documenten zoals e-mails, poststukken en dossiers, beschikken organisaties zoals de Eredivisie C.V. over een flexibele en efficiënte oplossing om de documenten te beheersen. Het implementeren van Hyarchis.Net bij de Eredivisie C.V. bewijst dat een ECM-systeem niet alleen geschikt is voor een grote groep gebruikers, maar ook rendement oplevert bij bedrijven waar een beperkt aantal personen met een ECM-systeem werkt.”

---------------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Digitaal, Documenten, Dossiers, Eredivisie, Hyarchis.net, Management, Opslaan, Opzoeken, Papierstroom, Veiligheid,