FlexFront kiest voor Hyarchis.Net

Door: Vdd Iqware  01-07-2008
Trefwoorden: Document Management, Financiele Dienstverlening, Workflow Management

Waalre, 1 juli 2008 – Hyarchis.Net, het ECM-systeem van VDD IQware, wordt ingezet als onderdeel van CompleetDossier.nl, een serviceproduct van FlexFront, specialist in virtueel detacheren. FlexFront richt zich met CompleetDossier.nl op de dossierafhandeling voor de intermediair. De adviseur focust hiermee puur op de verkoop en hoeft zich niet bezig te houden met de administratieve rompslomp.

Hyarchis.Net wordt door FlexFront geïmplementeerd onder de naam FlexNet en biedt de intermediairs inzicht in hun klantdossiers. De adviseur laat, na ondertekening van de offerte, alle benodigde acties om het dossier te completeren aan het CompleetDossier-team over. Zij zorgen dat alle dossierstukken op tijd binnenkomen en akkoord worden bevonden. Alle dossierstukken, van bankgarantie tot werkgeversverklaring, worden in het ECM-systeem opgenomen. Hierdoor zijn de intermediairs 24/7 op de hoogte van de status van hun klantdossiers.

Patricia Boer, directeur FlexFront: “Het uitbesteden van de administratieve processen is binnen de professionele/financiële dienstverlening steeds populairder. Ook intermediairs zien dit voordeel. Met de toenemende wet- en regelgeving en de afnemende provisiestructuur is de rol van de intermediair veranderd. Om zich te kunnen profileren als adviespartner is een duidelijke focus op de core business essentieel. Wij misten in onze dienstverlening een web gebaseerd systeem waarop de intermediairs te allen tijde kunnen inloggen. Met Hyarchis.Net hebben we het ideale systeem gevonden. Het systeem is transparant en gegevens zijn eenvoudig in te voeren. Daarnaast werken veel banken met digitale documenten en deze kunnen makkelijk worden verwerkt in Hyarchis.Net.”

------------

Over Flexfront
FlexFront is dé specialist in virtueel detacheren. Wij nemen het gewenste administratief proces uit handen, zonder de infrastructuur en interne organisatie van de opdrachtgever te belasten. Inzetbaar in piekperiodes, in een structurele samenwerking of op projectbasis. Klantgericht en efficiënt. FlexFront staat voor flexible solutions. We bieden elke opdrachtgever maatwerk met gekwalificeerd personeel. Een nieuwe manier van bedrijfsvoering die kostenbesparend en tegelijkertijd serviceverhogend is.FlexFront werkt voor financiële en commerciële dienstverleners. Verzekeringsmaatschappijen, bankinstellingen en tal van intermediairkantoren. Voor meer informatie: www.flexfront.nl en www.compleetdossier.nl

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Contract Management, Document Management, E-mail Management, Financiele Dienstverlening, Hyarchis.net, Vdd Iqware, Web Content Management, Workflow Management