Hyarchis.Net levert De Hypotheker ruim 85 procent efficiencyverbetering op

Hyarchis.Net levert De Hypotheker ruim 85 procent efficiencyverbetering op van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  28-03-2007
Trefwoorden: Documentmanagement, Enterprise Content Management Systeem

De voordelen van Hyarchis.Net zijn direct merkbaar. Het scannen en verwerken van een hypotheekdossier met veertien rubrieken, dat voorheen een kwartier duurde, vindt nu in slechts twee minuten plaats. Dit levert een efficiencyverbetering op van ruim 85 procent. De Hypothekers Associatie kan nu alle polissen direct scannen en real-time in Hyarchis.Net beschikbaar stellen aan alle kantoren. Zo verkort het systeem de interne lijnen tussen de overkoepelende Hypothekers Associatie en lokale vestigingen van De Hypotheker.

Hyarchis.Net is binnen enkele dagen geïmplementeerd. “Door inspanningen van onze eigen automatiseringsafdeling en de samenwerking met VDD IQware, een extreem korte implementatietijd”, aldus Dirk Smit, franchisenemer van De Hypotheker in Zoetermeer. “Hyarchis.Net voldoet volledig aan de door ons gestelde hoge eisen en verwachtingen. De uitgebreide en geïntegreerde scanmogelijkheden zijn voor ons van groot belang en Hyarchis.Net sluit daar naadloos op aan. De intuïtieve interface vergroot het gebruikersgemak, waardoor ook de werknemers enthousiast zijn over Hyarchis.Net.”

In navolging van Zoetermeer zullen uiteindelijk alle 140 vestigingen van de Hypothekers Associatie Hyarchis.Net implementeren.

--------------------

Over de Hypothekers Associatie
De Hypothekers Associatie is de overkoepelende organisatie, waarbij alle vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De ruim 140 kantoren van De Hypotheker geven onafhankelijk advies over alle verkrijgbare hypotheekvormen en daaraan gekoppelde verzekeringen en verzorgen vervolgens offerte en afsluiting. De organisatie speelt een toonaangevende rol in deze snel groeiende markt en zorgt jaarlijks voor de realisatie van enkele miljarden euro's aan hypotheken.
Naast hypotheekadvies kunnen klanten bij veel vestigingen terecht voor een compleet financieel plan voor hun persoonlijke situatie. De Financiële Coach van De Hypotheker adviseert over alle financiële zaken die in het verlengde liggen van de hypotheek. Meer informatie: www.hypotheker.nl.

Over VDD IQware
VDD IQware ontwikkelt en verkoopt sinds 1990 software voor de digitale opslag en verwerking van documenten waarmee organisaties hun kwaliteit en productiviteit kunnen verhogen.
Hyarchis.Net is het door VDD IQware op basis van Microsoft.Net ontwikkelde Enterprise Content Management systeem. Het biedt een uitgebreid scala aan functionaliteit, een enorme schaalbaarheid en robuustheid. De inzet van Hyarchis.Net als bedrijfskritische toepassing in kennisintensieve organisaties resulteert in een grote toegevoegde waarde en een opmerkelijk korte terugverdientijd. Meer informatie: www.vdd.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
vdd@marcommit.nl

Trefwoorden: Documentmanagement, Enterprise Content Management Systeem