Hyarchis.Net maakt zich op voor Microsoft Windows Server 2008 certificering

Hyarchis.Net maakt zich op voor Microsoft Windows Server 2008 certificering van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  19-12-2007
Trefwoorden: Hyarchis, Hyarchis.net, Vdd Iqware

Waalre, 19 december 2007- VDD IQware, leverancier van het Enterprise Content Management Systeem Hyarchis.Net, bereidt zich voor op Microsoft Windows Server 2008. Verwacht wordt dat de Microsoft Windows Server 2008 certificering van Hyarchis.Net in maart is afgerond. VDD IQware biedt haar klanten hiermee de garantie dat Hyarchis.Net kan draaien op de toekomstige server. De opvolger van Windows Server 2003 biedt vele verbeteringen op het gebied van beheer, veiligheid en beschikbaarheid.

Microsoft Windows Server 2008 is een complete en geïntegreerde server infrastructuur dat leidt tot betere controle over systemen, grotere flexibiliteit en een verbeterde veiligheid. Ook Hyarchis.Net ondervindt hier voordelen van en versterkt hiermee haar positie als stabiele, schaalbare en veilige oplossing voor documentbeheer.

Rob Geerings, productmanager van VDD IQware: “Met deze certificering kunnen we Hyarchis.Net blijven aanbieden, ook aan organisaties die de keuze maken voor Microsoft Windows Server 2008. Wij garanderen hiermee een naadloze aansluiting van Hyarchis.Net op dit nieuwe besturingssysteem, waardoor ook deze organisaties blijven profiteren van efficiëntieverbeteringen, kostenbesparingen en kortere doorlooptijden die ons enterprise content management systeem biedt.”

Belangrijkste kenmerken
Windows Server 2008 heeft een hoge beschikbaarheid waardoor de gebruiker ervan op aan kan dat bedrijfskritische applicaties niet opeens kunnen uitvallen en niet meer beschikbaar zijn. Stond Hyarchis.Net altijd al bekend als stabiele oplossing, met de nieuwe certificering wordt de beschikbaarheid nog beter gewaarborgd. Tevens wordt met Windows Server 2008 ook de beveiliging en opslag verbeterd. Door het gebruik van “share and storage snap-in” is het managen van volumes en shares een stuk eenvoudiger dan in eerdere versies van Windows.

----------------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Hyarchis, Hyarchis.net, Vdd Iqware