Mitsubishi Caterpillar Forklift kiest Hyarchis.Net voor verbetering documentbeheer

Mitsubishi Caterpillar Forklift kiest Hyarchis.Net voor verbetering documentbeheer van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  26-02-2007
Trefwoorden: Microsoft Crm, Enterprise Content Management Systeem

MCFE integreert Hyarchis.Net met Microsoft Dynamics CRM om klantgerelateerde documenten beter te beheren en het opzoeken van documenten makkelijker te maken. Het bedrijf kan zo documenten digitaal samenstellen, bewerken en raadplegen. MCFE heeft voor Hyarchis.Net gekozen vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de korte implementatietijd en de integratiemogelijkheden met het Microsoft.Net platform.

“Doorslaggevend in onze keuze voor Hyarchis.Net is de gebruiksvriendelijkheid. Hyarchis.Net biedt uitgebreide mogelijkheden voor documentarchivering en is door de korte implementatietijd snel inzetbaar”, licht Robert Vleeschhouwer, General Manager Information Systems Group bij MCFE, toe. “Met Hyarchis.Net kunnen we ons inzicht in documentwijzigingen en versiebeheer verbeteren. We zijn op dit moment bezig met de implementatie van Hyarchis.Net als pilot op de IT-afdeling en we verwachten dit in de toekomst uit te breiden naar de hele organisatie.”

VDD IQware-partner @work Management Associates verzorgt de implementatie van Hyarchis.Net en de integratie met Microsoft CRM. Steve Alink, Senior Consultant & Project Manager van @work Management Associates: “De afdeling Information System Group verhoogt het kwaliteitsniveau door de implementatie van de Document Management-bouwsteen van Hyarchis.Net. Aanwezige informatie is immers sneller terug te vinden. MCFE heeft gekozen voor Hyarchis.Net van VDD IQware om de Microsoft Office-producten, en CRM in het bijzonder, te koppelen aan de digitale informatie. Dankzij het grote gebruiksgemak van Hyarchis.Net is de doorlooptijd van het project slechts twee maanden.”

Trefwoorden: Enterprise Content Management Systeem, Microsoft Crm,