Transportbrief verwerking mogelijk met Hyarchis.Net

Transportbrief verwerking mogelijk met Hyarchis.Net van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  05-05-2008
Trefwoorden: Transport, Logistiek, Beheer

Efficiënt beheren en verwerken van grote hoeveelheden documenten is nu ook mogelijk voor de sector transport en logistiek

Waalre, 5 mei 2008 – Hyarchis.Net, het Enterprise Content Management systeem van VDD IQware breidt uit met mogelijkheden voor transportbedrijven om vrachtbrieven digitaal te verwerken en beheren. Documenten worden bij binnenkomst gescand en gecentraliseerd opgeslagen, zodat directe toegang tot de gewenste informatie mogelijk is. Met Hyarchis.Net is een verlaging van operationele kosten en een verbetering van de productiviteit ook voor de sector transport en logistiek mogelijk.

Hyarchis.Net bestaat uit zeven bouwstenen waarmee de complete datastroom centraal kan worden beheerd. Veelgebruikte tools zijn document-, workflow- en recordmanagement. In de transportsector wordt momenteel naast documentmanagement vooral invoice processing en e-mailmanagement toegepast. Met de documentmanagement toepassing worden documenten digitaal gecreëerd, beheerd en gearchiveerd. Met invoice processing worden facturen bij binnenkomst gescand en automatisch in de financiële- of logistieke administratie verwerkt. E-mails worden eenvoudig en veilig afgehandeld met de bouwsteen e-mailmanagement.

“Documentmanagement is al jaren een begrip. Wij signaleren nu ook bij transportbedrijven een grote behoefte aan een systeem dat documenten gecontroleerd opslaat en verwerkt”, aldus Mark Schoorl, accountmanager VDD IQware. “Hyarchis.Net stelt transportbedrijven in staat e-mails en inkoopfacturen op een efficiënte wijze digitaal te beheren, waardoor er een efficiencyslag is te realiseren dat tevens een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.”

VDD IQware presenteert de nieuwe toepassing op ‘Transport en Logistiek 2008’, welke op 7 en 8 mei plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens de beurs kunnen bezoekers door middel van lezingen, learnshops en presentaties kennis maken met Hyarchis.Net. VDD IQware is met haar oplossingen te vinden op beursstand 3007.

------------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected].  

Trefwoorden: Beheer, Documenten, Logistiek, Transport, Vdd Iqware