VDD IQware benoemt Mark Schoorl tot Account Manager

Door: Vdd Iqware  27-04-2007
Trefwoorden: Personlia

Waalre, 27 april 2007- VDD IQware, leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, heeft Mark Schoorl (36) per 1 mei benoemd tot Account Manager. Vanuit deze functie stelt hij de technische oplossing voor Enterprise Content Management beschikbaar voor bedrijven in ondermeer de sector Transport en Logistiek.

Mark Schoorl deed de afgelopen jaren ruime saleservaring op in verschillende functies. Zo werkte hij ondermeer als Sales Manager bij Prodata Systems en was daar verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van het bedrijf.

“In onze dagelijkse werkzaamheden neemt de vraag naar elektronisch documentbeheer in allerlei sectoren steeds verder toe, waaronder de sector Transport en Logistiek”, aldus André van der Doelen, directeur VDD IQware. “Om in te kunnen spelen op de kansen in deze markten en tegemoet te komen aan de veranderende wensen van onze klanten breiden we ons team nu verder uit. Organisaties kunnen met Hyarchis.Net beschikken over een gebruiksvriendelijke oplossing met een korte implementatietijd en uitgebreide integratiemogelijkheden met het Microsoft.Net platform.”

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: een foto van Mark Schoorl, Account Manager bij VDD IQware, is beschikbaar

Over VDD IQware

VDD IQware ontwikkelt en verkoopt sinds 1990 software voor de digitale opslag en verwerking van documenten waarmee organisaties hun kwaliteit en productiviteit kunnen verhogen.

Hyarchis.Net is het door VDD IQware op basis van Microsoft.Net ontwikkelde Enterprise Content Management systeem. Het biedt een uitgebreid scala aan functionaliteit, een enorme schaalbaarheid en robuustheid. De inzet van Hyarchis.Net als bedrijfskritische toepassing in kennisintensieve organisaties resulteert in een grote toegevoegde waarde en een opmerkelijk korte terugverdientijd. Meer informatie: www.vdd.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Personlia