VDD IQware biedt ECM-quickscan voor verzekeringsproces

Door: Vdd Iqware  02-04-2009
Trefwoorden: Quickscan, Documentmanagement, Verzekeringsmarkt

Waalre, 2 april 2009 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Managementsysteem Hyarchis.Net, biedt een ECM-quickscan voor de verzekeringsmarkt. Hiermee maakt VDD IQware snel en objectief inzichtelijk hoe efficiënt de processen bij verzekeraars en tussenpersonen verlopen en waar realistische verbeteringen zijn door te voeren. De quickscan biedt inzicht in de documentstromen en laat zien in hoeverre de organisatie voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

De quickscan, die slechts vijf dagen duurt, analyseert hoe efficiënt de documentstroom binnen het verzekeringsproces – van aanvraag tot afsluiten – verloopt. De quickscan beoordeelt de organisatie op mate van Compliance, Cost efficiency, Customer service en Commercial excellence. Dit wordt gedaan binnen de diverse fasen van het verzekeringsproces zoals advies, offerte, acceptatie, beheer en beëindiging. De daaruit voortvloeiende Competence Score Card biedt een compleet overzicht van de uitslag ten opzichte van de markt en wet- en regelgeving. De organisatie ontvangt een kort en bondig advies met quick wins en aanbevelingen om direct verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren.

Serge Leclercq, Vice President Sales en Marketing bij VDD IQware: “Al jaren zijn wij met Hyarchis.Net actief binnen de financiële dienstverlening. Wij adviseren en helpen partijen in de hypotheekmarkt om hun documentstromen te optimaliseren. Ook binnen de verzekeringsmarkt zijn veel efficiencyslagen te realiseren door de documentprocessen te optimaliseren, wat leidt tot kostenbesparingen en doorlooptijdverkortingen. Met de quickscan maken we deze effiencyslag op eenvoudige wijze beschikbaar voor de verzekeringsmarkt.”

VDD IQware biedt ook een quickscan voor de hypotheekmarkt.

--------------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Invoice Processing, Document Composition, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Documentmanagement, Quickscan, Verzekeringsmarkt, Verzekeringsproces