VDD IQware en dFlow bieden oplossing voor juridisch document- en kennismanagement

Door: Vdd Iqware  25-10-2007
Trefwoorden: Juridisch, Digitaal, Advocatuur

Waalre/Eindhoven, 25 oktober 2007- VDD IQware, ontwikkelaar van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net en dFlow brengen een document- en kennismanagementoplossing op de markt onder de naam dFlow.Net. dFlow is leverancier van softwaresystemen voor juridisch Nederland en dochteronderneming van nFlow, wereldwijd leverancier van digitale dicteeroplossingen.

Juridische professionals worden geconfronteerd met digitale- en papieren documentstromen die worden vastgelegd in cliënt dossiers. Dit is een tijdrovend proces omdat de stukken handmatig worden geïndexeerd en opgeslagen. dFlow.Net digitaliseert en structureert de gehele dossiervorming. Alle digitale documenten, zoals e-mails, tekstbestanden, spreadsheets en media files worden nu centraal en beveiligd opgeslagen. De papieren stukken worden bij binnenkomst op het secretariaat gescand, automatisch geïndexeerd en geplaatst in het juiste digitale dossier.

“Onze visie is het werkproces binnen de advocatuur te vergemakkelijken”, aldus Juul Leijnse, mede-eigenaar dFlow. “Wij zien dat ook in de advocatuur het belang van digitale opslag en procesverbetering toeneemt. Door digitalisering kunnen stukken in dossiers eenvoudig worden teruggevonden en worden gedeeld met andere medewerkers. Ook wordt de omvang van het archief verkleind, omdat alleen de belangrijkste stukken worden opgenomen in het papieren dossier. Tevens zijn de dossiers veilig opgeslagen en gaan ze bijvoorbeeld bij brand niet verloren. Wij hebben gekozen voor Hyarchis.Net omdat dit een stabiel, Nederlandstalig en een eenvoudig te beheren systeem is.”

Serge Leclercq, Sales Manager van VDD IQware: “Door Hyarchis.Net als OEM-versie aan te bieden laat dFlow ook de juridische wereld van de voordelen van digitalisering profiteren. Door de kennis die dFlow heeft van de juridische sector zijn ze voor ons de juiste partner om dit segment te bedienen.”

---------------------

Over dFlow
dFlow, dochteronderneming van nFlow, is leverancier van digitaal dicteer, document- en kennismanagement oplossingen. dFlow en haar medewerkers kennen een lange historie binnen de juridische praktijkvoering. Al vele jaren implementeren medewerkers van dFlow geïntegreerde oplossingen ter verhoging van de kwaliteit en productiviteit binnen juridische organisaties.
dFlow ondersteunt haar cliënten in hun doelstelling om te werken met moderne automatiseringsoplossingen die aansluiten bij de traditionele werkprocessen. Dit door het leveren van moderne software toepassingen. Vanuit de visie ‘geen revolutie maar een evolutie’. Meer informatie: www.dflow.nl

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Advocatuur, Dflow, Digitaal, Documentmanagement, Dossiers, Hyarchis.net, Juridisch, Nflow, Vdd Iqware,