VDD IQware gaat samenwerking aan met iRex Technologies

Door: Vdd Iqware  30-09-2008
Trefwoorden: Groen, E-reader, Digital Content

Waalre, 30 september 2008 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net bundelt haar krachten met iRex Technologies, de Nederlandse pionier op het gebied van elektronisch papier, hierdoor kunnen beide partijen zich inzetten voor de reductie van de papierberg. Door de samenwerking kunnen de digitale documenten, die zijn opgeslagen in de documentmanagement bouwsteen van Hyarchis.Net worden ‘geprint’ in digitaal formaat op de iRex e-reader. Het printen op papier is dan niet meer nodig, want door het geavanceerde elektronisch papier beeldscherm leest de reader precies zoals papier en kan door het handige formaat overal worden meegenomen.

VDD IQware zet zich al jaren met innovatieve oplossingen in om de papierstroom te reduceren en is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om papierarm werken aantrekkelijker en eenvoudiger te maken. In de praktijk blijkt dat digitaal opgeslagen documenten nog vaak de weg vinden naar de printer om de leesbaarheid te vergroten. Met de iRex e-reader is dit niet meer nodig. Naast het lezen op de e-reader is het ook mogelijk om aantekeningen te maken, net als op echt papier. Uiteindelijk kan het gewijzigde document op de e-reader weer worden teruggetransporteerd naar Hyarchis.Net.

“Werken binnen de ecologische randvoorwaarden (planet), één van de drie pijlers van MVO, staat bij ons hoog op de agenda. Wij zien dat het milieu een grotere rol gaat spelen in het beslissingsproces voor digitaal werken”, aldus Irma Huis in ’t Veld, Marketing manager VDD IQware. “Om de Hyarchis.Net gebruikers nog verder te stimuleren digitaal te werken zijn wij een samenwerking gestart met iRex Technologies. Hiermee komen we weer een stapje dichterbij papierarm werken.”

Willem Endhoven, VP Marketing & Business Development bij iRex Technologies: “Met onze oplossingen op basis van elektronisch papier ondersteunen we onze business partners zoals VDD IQware met het streven naar papierarm werken. VDD IQware past daar met Hyarchis.Net perfect bij. Door deze samenwerking kunnen wij onze producten onder de aandacht brengen bij partijen waarbij al een bewustwording is gecreëerd. Zij werken immers al veel digitaal. Wij hopen dan ook in de toekomst deze samenwerking verder te verdiepen.”

----------------

Over iRex Technologies
iRex biedt, op basis van elektronisch papier, oplossing om geschreven digital content te kunnen lezen alsof het op papier gedrukt staat, alleen nu gecombineerd met de interactiviteit, flexibiliteit en mogelijkheid van continue updaten van digitale informatie. iRex richt zich zowel op de B2B-markt als de consumentenmarkt. De onderneming ondersteunt bedrijven en uitgevers in het weergeven van hun informatie (kranten, boeken, documenten) aan klanten, abonnees en medewerkers. iRex Technologies B.V. is een spin-off van Koninklijke Philips Electronics en is gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Meer informatie: www.irextechnologies.com.

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Beuwstwording Milieu, Digital Content, Elektronisch Papier, E-reader, Groen, Hyrachis.net, Irex, Papierloos, Vdd,