VDD IQware integreert Kofax Indicius software

VDD IQware integreert Kofax Indicius software van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  14-02-2007
Trefwoorden: Kofax, Scansoftware, Indicius

Waalre, 14 februari 2007 – VDD IQware implementeert, als eerste in Nederland, Kofax Indicius scansoftware voor automatische herkenning en registratie hypotheekdossiers. De scansoftware is door middel van releasescripts geïntegreerd met het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net.

Tijdens het scanproces herkent Kofax Indicius het type document zodat medewerkers geen handmatige handelingen hoeven te verrichten. Dit levert aanzienlijke doorlooptijdverbeteringen en arbeidskostenbesparingen op. Dankzij de koppeling met Hyarchis.Net kan het hypotheekverwerkingsproces direct beginnen.

Met de Kofax Indicius software kunnen bedrijven, zonder tussenkomst van mensen, zowel gestructureerde als ongestructureerde documenten onderscheiden en classificeren. Deze high-end oplossing kan tevens handgeschreven en geprinte documenten met grote nauwkeurigheid herkennen.

Jean-Pierre van de Kruijs, projectleider VDD IQware: “Met de integratie van Kofax Indicius in Hyarchis.Net helpen we bedrijven bij het verwerken van grote hoeveelheden documenten. Vooral in de hypothekenbranche levert het volautomatisch classificeren van gestructureerde en ongestructureerde documenten, zoals taxatierapporten, werkgeversverklaringen en salarisstroken, aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen op.”

Trefwoorden: Indicius, Kofax, Scansoftware,