VDD IQware organiseert seminar over procesoptimalisatie voor financiële dienstverleners

Door: Vdd Iqware  20-04-2009
Trefwoorden: Hypotheken, Seminar, Verzekeraar

Eindhoven, 20 april 2009 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management Systeem Hyarchis.Net, organiseert op 26 mei een seminar over procesoptimalisatie voor financiële dienstverleners. Tijdens het seminar wordt dieper ingegaan op hoe verzekeraars en hypotheekverstrekkers hun documentprocessen kunnen digitaliseren en optimaliseren om zo kostenbesparing en efficiencyverhoging te realiseren en tegelijkertijd hun compliance vraagstuk op te lossen.

Programma
Tijdens het seminar wordt aan de hand van de ECM-Quickscan Financiële Processen getoond hoe in één oogopslag inzicht wordt verkregen in hoe efficiënt de processen bij verzekeraars en hypotheekverstrekkers verlopen en waar realistische verbeteringen zijn door te voeren. Naast optimalisatie van documentstromen wordt aan de hand van presentaties en praktijkcases ingegaan op het realiseren van efficiencyverbetering door ketenintegratie en Straight Through Processing (STP). Tevens worden de mogelijkheden die het nieuwe Hypotheken Data Netwerk (HDN) biedt om documenten digitaal uit te wisselen uitgelicht.

Het seminar start om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur met aansluitend een borrel.

Aanmelden en locatie
Het seminar is gratis toegankelijk en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Nienke den Hartog via [email protected], telefonisch via 088-0078500 of via http://www.hyarchis.net/hcmweb/gepubliceerd/nl/overons/evenementen. Het seminar vindt plaats in Kasteel Montfoort, Kasteelplein 1, 3417 JG te Montfoort.

-----------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Invoice Processing, Document Composition, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Financiele Diensteverlener, Hdn, Hypotheken, Seminar, Verzekeraar,