VDD IQware roept ABN AMRO Hypotheken Groep uit tot winnaar contest papierarm werken

VDD IQware roept ABN AMRO Hypotheken Groep uit tot winnaar contest papierarm werken van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  25-06-2008
Trefwoorden: Documenten, Workflow, Documentmanagement

Waalre, 25 juni 2008 - VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, maakt vandaag de winnaar van de contest ‘Wie heeft de meest papierloze werkplek’ bekend. De afdeling ICT Beheer van de ABN AMRO Hypotheken Groep is met de slogan “papierarm=licht werken” en bijbehorende foto door de jury uitgeroepen tot winnaar. Het doel van de contest was het creëren van bewustwording omtrent het papierverbruik.

Martijn Haasnoot, applicatiebeheerder bij ABN AMRO Hypotheken Groep: “Wij zijn erg verheugd met de prijs: de Ebook reader past helemaal in de filosofie van papierarm werken. Papierstromen zullen nooit helemaal verdwijnen, wet- en regelgeving dwingen soms tot fysiek archiveren, maar door de inzet van een ECM-systeem wordt onze papierstroom aanzienlijk gereduceerd. Dit heeft niet alleen geleid tot een efficiencyslag maar ook tot minder belasting van het milieu.”

ABN AMRO Hypotheken Groep zet Hyarchis.Net in voor de centralisatie van de back-office activiteiten voor het hypothekenbeheer. Alle papieren documenten worden gescand waarbij ze met behulp van barcodes automatisch worden ingedeeld. Vanaf dat moment is alle digitale informatie beschikbaar voor zowel de administratieve organisatie, als voor de mid- en frontoffices. De digitaliseringslag heeft ABN AMRO Hypotheken Groep een aanzienlijke efficiencyslag opgeleverd. Bovendien worden de documenten en dossiers op een centrale, veilige plek opgeslagen.

-----------------
Bijschrift bij afbeelding: winnende foto ingestuurd door Martijn Haasnoot, afdeling ICT-beheer ABN AMRO Hypotheken Groep.

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Documenten, Documentmanagement, Hyarchis.net, Papierloss, Workflow,