VDD IQware stelt Michiel Meijers aan als Product Manager

VDD IQware stelt Michiel Meijers aan als Product Manager van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  19-01-2009
Trefwoorden: Overname, Enterprise Content Management, Hyarchis.net

Waalre,19 januari 2009 – Met de overname van Docalot heeft VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, Michiel Meijers (33) aangesteld als Product Manager van de Document Composition bouwsteen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de integratie van Docalot in de product suite van Hyarchis.Net. Tevens is Michiel commercieel verantwoordelijk voor het marktsegment Document Composition.

Michiel is zijn loopbaan begonnen als software ontwikkelaar bij BaseNet. Deze ervaring heeft hij voortgezet bij Anubex waar hij startte als programmeur en consultant van Docalot. De laatste vijf jaar heeft hij als productmanager door professionalisering van de ontwikkelomgeving, service, diensten en het onderhouden van de klantenrelaties Docalot naar een hoger niveau getild.

“De toevoeging van Document Composition aan Hyarchis.Net biedt gebruikers van Docalot en Hyarchis.Net de mogelijkheid om ook de output documenten direct op te slaan in het documentmanagement systeem. Dit leidt tot aanzienlijke efficiencyverbetering”, aldus Michiel. “VDD IQware heeft met Hyarchis.Net een ambitieuze groeistrategie in de internationale ECM-markt. Dit sluit aan bij mijn ambities mezelf verder te ontwikkelen. Het is voor mij dan ook een grote uitdaging om vanuit een technische achtergrond en met kennis van zaken de klant te helpen hun papieren en digitale documentstromen te structureren en optimaliseren.”

--------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Michiel Meijers, Product Manager bij VDD IQware.

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]  

Trefwoorden: Docalot, Enterprise Content Management, Hyarchis.net, Overname, Product Manager, Vdd Iqware,