VDD IQware stelt Nienke den Hartog aan als Marketing Manager

VDD IQware stelt Nienke den Hartog aan als Marketing Manager van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  18-02-2009
Trefwoorden: Personalia, Marketing Manager, Hyarchis.net

Waalre, 18 februari 2009 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, heeft Nienke den Hartog (25) aangesteld als Marketing Manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de marketing- en communicatiestrategie van VDD IQware.

Voor haar aantreden bij VDD IQware was Nienke werkzaam bij USG Capacity in Eindhoven, waarna ze de overstap maakte naar Biesheuvel Techniek, een mechanische MRO-leverancier. Hier was zij als marketingmedewerker verantwoordelijk voor de content van nieuwsbrieven en brochures, de implementatie en het bewaken van de nieuwe huisstijl en organiseerde zij het jaarlijkse klantevent.

Nienke den Hartog: “Als ontwikkelaar van geïntegreerde oplossingen voor papierarm werken draagt VDD IQware bij aan de verhoging van de kwaliteit en productiviteit in organisaties en worden de kritieke bedrijfsprocessen versneld. Het lijkt mij een uitdaging om de profilering van VDD IQware als documentspecialist verder uit te werken om zo het bedrijf nog beter op de kaart te zetten en nieuwe doelgroepen en markten aan te boren.”

--------------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Nienke den Hartog, Marketing Manager bij VDD IQware.

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Document Composition, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
vdd@marcommit.nl

Trefwoorden: Hyarchis.net, Marketing Manager, Personalia, Vdd Iqware