VDD IQware tekent resellerovereenkomst met DocScan

Door: Vdd Iqware  26-11-2007
Trefwoorden: Mkb, Saas, Documentmanagement

Waalre/Heino, 26 november 2007 – VDD IQware, leverancier van de enterprise content managementoplossing Hyarchis.Net en DocScan hebben op het klantevent van VDD IQware een resellerovereenkomst getekend. Vanaf het voorjaar 2008 zal DocScan, Hyarchis.Net als SaaS (Software as a Service) aanbieden aan het MKB.

Met deze resellerovereenkomst wordt digitalisering van documentstromen ook bereikbaar voor het MKB. Door Hyarchis.Net op abonnementsbasis aan te bieden kunnen nu ook bedrijven met een beperkt IT-budget gestructureerde en ongestructureerde documenten centraal opslaan. DocScan zal zich niet alleen gaan richten op de verkoop, advisering en implementatie van de oplossing, maar biedt ook documentgerelateerde diensten aan. DocScan kan de post, in tijden van afwezigheid, inscannen en plaatsen in Hyarchis.Net. De gebruiker kan met een internetverbinding over de gehele wereld, toegang krijgen tot zijn eigen post. Tevens biedt DocScan data entry oplossingen die de verwerking van formulieren binnen organisaties, zoals urenbriefjes, transportbonnen en enquêtes uit handen neemt en deze met behulp van data capture systemen digitaal verwerkt.

Ben Meijer, directeur DocScan: “Door mijn jarenlange ervaring als ICT-consultant en projectmanager in document processing zie ik een grote behoefte vanuit het MKB om de papierstroom te digitaliseren. Met Hyarchis.Net als SaaS-oplossing kan ik hierop inspelen. VDD IQware is een betrouwbare partner die de afgelopen jaren heeft bewezen succesvol te zijn in deze markt en is daarom voor mij de geschikte partner.”

“Wij zijn verheugd de resellerovereenkomst te hebben ondertekend”, aldus Mark Schoorl, accountmanager VDD IQware. “DocScan is een nieuwe speler die grote kansen ziet voor documentmanagement in het MKB. Door de distributie van Hyarchis.Net als SaaS uit te besteden aan DocScan kunnen wij ons volledig focussen op het ontwikkelen van de software en ligt de verkoop, in de specialistische MKB-markt, in goede handen bij DocScan."

-------------------
Noot voor redactie: er is een afbeelding van de ondertekening beschikbaar.

Over DocScan
DocScan is specialist op het gebied van digitaliseren, bewerken, beheren en archiveren van papieren- en digitale documenten. De kracht van DocScan schuilt in de integratie van alle disciplines. DocScan heeft de kennis en de middelen in huis om samen met de klant te zorgen voor het digitaliseren en optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Door informatie te digitaliseren, te ordenen en toegankelijk te maken, kan de klant zich meer concentreren op de kernactiviteiten. Uitbesteding vermindert de behoefte aan kennis, tijd en investeringen. DocScan is een dynamische organisatie die zich voortdurend ontwikkelt binnen de eisen die de markt stelt. DocScan communiceert direct, handelt snel en is flexibel inzetbaar. Meer informatie: www.docscan.nl

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Documentmanagement, Mkb, Saas