VDD IQware verhuist naar Eindhoven

VDD IQware verhuist naar Eindhoven van Vdd Iqware

Door: Vdd Iqware  05-05-2009
Trefwoorden: Verhuizing, Hyarchis.net, Vdd Iqware

Waalre, 23 april 2009 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, verhuist per 1 mei van Waalre naar Eindhoven. Door de toenemende groei van VDD IQware en haar expansiestrategie heeft het bedrijf het besluit genomen om te verhuizen naar een groter pand. Met deze verhuizing zet VDD IQware ook de eerste stap naar de volledige invoering van het ‘nieuwe werken’.

“Onze nieuwe locatie is voorzien van alle moderne faciliteiten en biedt ruimte voor de verdere groei en ontwikkeling van VDD IQware, waardoor wij ook in de toekomst onze relaties optimaal kunnen blijven bedienen”, aldus Andre van der Doelen, directeur van VDD IQware. “We hebben deze gelegenheid tevens benut om het ‘nieuwe werken’ in te voeren. Ons eigen ECM-systeem Hyarchis.Net speelt hierbij een belangrijke rol, omdat in dit systeem e-mails, contracten, brieven en andere documenten eenvoudig tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen worden geraadpleegd.”

De nieuwe contactgegevens van VDD IQware per 1 mei zijn:
De Witbogt 26
5652 AG Eindhoven
Postbus 8662
5605 KR Eindhoven
088-0078500

--------------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de ontwikkelaar en leverancier van het op de Microsoft.Net technologie ontwikkelde Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van hun bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren. VDD IQware is actief in de financiële dienstverlening, transport & logistiek-, overheid-, zorg & gezondheid- en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net wordt ook toegepast in de zakelijke dienstverlening en productie-industrie. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Workflow Management, Invoice Processing, Document Composition, Records Management, Contract Management, Web Content Management en E-mail Management. Meer informatie: www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Hyarchis.net, Vdd Iqware, Verhuizing