Zorgverzekeringen anno 2008 weinig transparant.

Zorgverzekeringen anno 2008 weinig transparant. van Verzekeringen Walhalla

Door: Verzekeringen Walhalla  11-02-2008
Trefwoorden: Verzekeringen, Verzekeren, Besparen

waar je voor was verzekerd?

Dan is dat tegenwoordig bijna niet meer het geval. Hoewel er ook nu nog een basisverzekering is, wordt deze wel in rap tempo uitgekleed. Terwijl de prijs van het basispakket wel stijgt.

Echter wordt hetgeen wat er in het basispakket uitgaat, bij de aanvullende verzekering toegevoegd, zodat je voor meer dekking vaker aanvullend verzekerd dient te zijn.

 

Maar ook binnen de aanvullende verzekeringen is het een en het ander veranderd, zo zijn zoals altijd de prijzen omhoog gegaan, de (aanvullende) voorwaarden niet altijd even duidelijk. Ook werken de verzekeraars tegenwoordig met zogenaamde doelgroep polissen en leefstijl polissen, wat het kiezen er ook niet bepaald makkelijker van maakt.. Mensen worden overdonderd met aanbiedingen en zien door de bomen het bos niet meer.

Dit zijn zoal de klachten van de consumentenbond en patiëntenvereniging NPCF.

 

Het NPCF pleit voor meer concurrentie in het basispakket, “daar is de hervorming van het zorgstelsel op gebaseerd.” Aldus het NPCF.

 

U maakt bij ons altijd de juiste keuze!

Trefwoorden: Aanvullend, Basis, Besparen, Laagste Premie, Maandlasten, Verzekeren, Verzekeringen, Ziektekosten, Zorgverzekering, Zorgverzekeringen

Contact Verzekeringen Walhalla

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share