Vinylwood PVC Vloeren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gascognehof 31 , 5627 KJ Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Vinylwood PVC Vloeren

Bent u op zoek naar een mooie, comfortabele en sfeervolle PVC-vloer? Vinylwood levert en draagt zorg voor het leggen van hoogwaardige uit vinyl geproduceerde ‘planken’. De PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor alle denkbare ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan woon-, slaap- en zelfs badkamer of kantoor en bedrijfsruimtes. Alle kenmerken van hout en vinyl zijn hierin samengebracht om functionele en stijlvolle ruimtes te creëren. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment PVC-vloeren, tegen zeer betaalbare prijzen en optimale service. Doordat wij de vloer zelf leggen bent u er zeker van dat u voor een unieke PVC-vloer kiest. Ook voor u hebben wij dé perfecte oplossing!

Daarnaast komen wij GRATIS bij u thuis voor een persoonlijk advies van ons brede assortiment PVC-vloeren en uiteenlopende kleurcombinaties.
Bel ons voor een afspraak! (0)40 8431173

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vinylwood PVC Vloeren in Gascognehof 31, Eindhoven Noord-Brabant 5627 KJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5627 KJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823287]