Reader’s Digest: “Visa, voor het vijfde jaar op rij, het meest betrouwbare merk.”

Reader’s Digest: “Visa, voor het vijfde jaar op rij, het meest betrouwbare merk.” van Visa Nederland

Door: Visa Nederland  26-03-2007
Trefwoorden: Visa, Vpay, Debet Card

Amsterdam 26 maart 2007. Visa is voor het vijfde jaar op rij gekozen als “de meest betrouwbare betaalkaart” in Europa. Dit blijkt uit een onderzoek dat werd uitgevoerd door Reader’s Digest magazine. Het onderzoek werd gehouden onder 24.213 Europese abonnees in vijftien verschillende landen. Visa werd in alle landen, op één na, beschouwd als het meest betrouwbare merk betaalkaart, met een gemiddelde stem van 51 procent. Dit is een toename van 7 procent ten opzichte

Michiel Wielhouwer, Visa’s Country Manager Nederland: “De Reader’s Digest Awards zijn een duidelijke bevestiging van het vertrouwen dat de Europese klanten hebben in Visa’s producten en diensten. Het is geweldig om te zien dat het niveau van vertrouwen nog steeds stijgt, met meer en meer mensen in Europa die voor Visa kiezen als meest betrouwbare merk betaalkaart in de afgelopen twaalf maanden. Dit geeft hen de mogelijkheid om met een gerust hart te winkelen, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld.”

De Reader’s Digest European Trusted Brands is een jaarlijks onderzoek naar de houding en mening van consumenten wat betreft dagelijkse producten en diensten. Het onderzoek wordt in meerdere landen gehouden.

Het Europese onderzoek ondervroeg respondenten in Nederland, Oostenrijk, de Tsjechische Republiek, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Spanje, Zwitserland, Groot-Brittannië en Noord-Ierland. Elk van deze landen, met uitzondering van Hongarije, koos Visa als het meest betrouwbare credit card merk.

# # # #


Voor meer informatie over dit onderzoek, kijk op www.rdtrustedbrands.com

Over Visa Europa
Er zijn ruim 321 miljoen debet, credit, en commercial Visa kaarten in omloop in Europa. Deze kaarten zijn gebruikt voor aankopen en geldopnamen ter waarde van € 1,2 biljoen in de twaalf maanden voorafgaande aan juni 2006. Bij iedere €9 euro die in Europa is uitgegeven, is €1,- betaalt met een Visa kaart.

Visa Europa is een genootschap - een organisatie die door 4.500 Europese banken wordt beheert. Als toegewijde Europese organisatie kan het snel aan de specifieke marktbehoeften van Europese banken en hun klanten antwoorden - de aandeelhouders en de detailhandelaars, en zo aan de doelstelling van de Europese Commissie te voldoen om een echte interne markt voor betalingen te creëren. Visa Europa is onderdeel van Visa International, de organisatie die globale interoperabiliteit van producten en het merk Visa bewaakt.

In Oktober 2006 kondigde Visa aan dat het de organisatie wereldwijd gaat herstructureren, behalve Visa Europa. Daarmee wil Visa een nieuw globaal bedrijf creëren: Visa Inc. Als onderdeel van deze herstructurering, zal Visa Europa een genootschap met exclusieve rechten in Europa blijven.

Wereldwijd is Visa één van de belangrijke betalingsmerken en wordt geaccepteerd bij het onovertroffen aantal van ongeveer 24 miljoen locaties, inclusief één miljoen ATMs.

Voor meer informatie, kijk op www.visaeurope.com.

-----------------------------------

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Bex*communicatie, Peter van Kessel
Telefoon: 040 294 52 52
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Debet Card, Visa, Vpay,

Contact Visa Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share