Wert Accountants- en Belastingadviseurs De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Europalaan 26 C , 5623 LJ Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Wert Accountants- en Belastingadviseurs De

De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven van accountants en belastingadviseurs met ruime ervaring. Met 30 enthousiaste mensen denken wij graag mee met ondernemers en particulieren. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een breed vlak te ondersteunen.

Al sinds 1959 ondersteunen wij ondernemers en particulieren met accountancy, fiscaal-juridische diensten, administratieve diensten, pensioenadvies en HRM- en loonadvies.

Alle kennis van ons vak hebben wij in huis. Regelmatig hebben we intern overleg met al onze specialisten om ook op een breder vlak inzicht te krijgen in de situatie van onze klanten. En dat levert vaak heel wat interessante kennis op. Krijgen we een bezoek of vraag dat net buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen we putten uit een groot netwerk van andere specialisten zoals notarissen en juristen.

Wij geloven in persoonlijke, duurzame relaties met onze klanten waarin het onze taak is zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. Onze uitdaging gaat verder dan alleen de administratie of een aangifte verzorgen. Wij zijn per slot van rekening zelf ook ondernemer. Wij denken mee met onze klanten, van strategiebepaling tot dagelijkse problemen. Ons doel is onze klanten te ondersteunen in het proces van (weloverwogen) keuzes maken voor morgen! Want duurzaam ondernemen is vooral alert blijven op kansen en bedreigingen in de markt en daarin blijven en durven te schakelen. Wij hebben de taak dit samen met de klant te doen!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dewert.nl
Twitter: https://twitter.com/dewert1959

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wert Accountants- en Belastingadviseurs De in Europalaan 26 C, Eindhoven Noord-Brabant 5623 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5623 LJ, Nederland

 • Echt-waar

  Sophia van Wurtembergln 11 Eindhoven Noord-Brabant 5616 BM

 • Nv Rede

  Ten Hagestraat 8 Eindhoven Noord-Brabant 5611 EG

 • Barg Wolf

  Bouvigne 84 Eindhoven Noord-Brabant 5653 LJ

 • Dekkers Im & Ex

  Bordeauxlaan 3 Eindhoven Noord-Brabant 5627 GR

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825992]