Wijnkoperij Ludo Mertens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoenderberglaan 10 , 5628 EC Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Wijnkoperij Ludo Mertens

Wijnkoperij Ludo Mertens importeert en verkoopt kwaliteitswijnen uit de gehele wereld. Als professioneel wijnkoper is Ludo Mertens een wijnkenner met een smaakvol oog voor vaak onbekende wijnen. De wijnen in het assortiment zijn allemaal van buitengewone kwaliteit en zeer zuiver.

Tweemaal per jaar organiseert Wijnkoperij Ludo Mertens een grote assortimentsproeverij voor particulieren waarvoor u zich kunt aanmelden. Er kan dan onder deskundige begeleiding uitgebreid gekeurd en geproefd worden. U kunt ook als bezoeker kennismaken met het brede assortiment wereldwijnen.

Ludo Mertens is ook wijncoach. Hij levert de wijn voor uw wijnkelder of wijnvoorraad, inclusief bewaar- en dronkadviezen. Ook wanneer u een feest of partij geeft kunt u bij hem terecht voor een passend arrangement incl. glazen en toebehoren.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wijnkoperij-Ludo-Mertens-291641840890753/

Categorieën: Wineries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wijnkoperij Ludo Mertens in Hoenderberglaan 10, Eindhoven Noord-Brabant 5628 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5628 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3700333]