Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Carmelitessenstraat 4 , 5652 EW Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

Verpleging, verzorging, begeleiding, dagbesteding en kraamzorg

Zorgmed biedt zorg en begeleiding thuis in Eindhoven, Helmond, Gemert en aangrenzende gemeenten. Wij werken met kleine wijkgerichte teams verpleegkundigen en verzorgenden. Ons team HBO verpleegkundigen stelt indicaties voor verpleging en verzorging binnen de Zorgverzekeringswet (ZVW). Ook PGB houders die geen zorg bij Zorgmed afnemen, kunnen bij ons terecht voor een (her-)indicatie.

Daarnaast biedt Zorgmed ondersteuning bij het aanvragen van indicaties binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), de Jeugdwet (JW) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Middels een digitaal systeem is er voor onze cliënten de mogelijkheid om de planning in te zien. Afhankelijk van de indicatie bieden wij verpleging, persoonljike verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding individueel en begeleiding groep.

Onze afdeling Ambulante Begeleiding biedt ondersteuning en (gezins-)behandeling voor volwassenen, jeugdigen en kinderen met psychiatrische problematiek, ontiwkkelingsproblematiek, ADHD en autismespectrumstoornissen.

Onze afdeling Dagbesteding biedt op locaties in Eindhoven, Valkenswaard en Handel dagbesteding en groepsbegeleiding voor volwassenen en kinderen.

Onze afdeling Kraamzorg biedt zorg in de regio's Eindhoven, Helmond, Gemert en aangrenzende gemeenten. Onze kraamverzorgenden bieden assistentie bij de bevalling, verzorging van moeder en kind, zorg voor het gezin en algemene gezondheidsvoorlichting.
Zorgmed Kraamzorg heeft het Certificaat Zorg voor Borstvoeding. Dat betekent dat wij werken volgens de 10 vuistregels van de WHO code. Wij verzorgen periodiek informatie avonden over het geven van borstvoeding.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorgmed Thuis- en Kraamzorg in Carmelitessenstraat 4, Eindhoven Noord-Brabant 5652 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5652 EW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823361]