Haegens Kraanverhuur & Transporten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerele Peel 53 , 5424 TM Elsendorp, Noord-Brabant
De Peel, Gemert-Bakel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haegens Kraanverhuur & Transporten

Haegens Kraanverhuur BV is opgericht in 1982 en door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote kraanverhuurder met veel ervaring in zowel het kraanverhuur als het transport. In 2010 zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid middels de overname van Kraanverhuur Wijdeven Uden BV. In 2013 is het bedrijf verder uitgebreid middels het overnemen van de kraanverhuuractiviteiten van Swinkels Kraanverhuur v.o.f. te Someren. De laatste ontwikkeling betreft de overname van de kraanverhuur- en transportactiviteiten van TBT van Cruchten BV te Roermond. Ons bedrijf is centraal gevestigd in het zuidoosten van Nederland en met name werkzaam in de Benelux.

Wat we doen…
Haegens kent haar vakgebieden. Op het gebied van kraanverhuur, hebben we zowel mobiele telescoopkranen als mobiele snelopbouwtorenkranen ter beschikking staan. Daarnaast behoren speciale transporten en machineverhuizingen tot ons dienstenpakket. En wanneer er verreikers, heftrucks, rijplaten of hulpmaterialen aan te pas komen, zorgen we hier ook voor.

Wanneer we er voor u zijn…
Dag en nacht staan we voor u klaar. Vaak is één telefoontje voldoende. En wanneer u op zoek bent naar praktijkgericht advies, brengen we graag een bezoek aan u om de opdracht te bespreken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haegens Kraanverhuur & Transporten in Gerele Peel 53, Elsendorp Noord-Brabant 5424 TM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Elsendorp Noord-Brabant, 5424 TM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3663557]