Bouwbedrijf Versteegden BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bussele 26 , 5469 DT Erp, Noord-Brabant
Maaskant, Veghel

E-mail

Over Bouwbedrijf Versteegden BV

Bouwbedrijf Versteegden bestaat sinds 1991. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Voordat we beginnen met bouwen, gaan we uitgebreid met u om de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. En terwijl uw opdracht gestalte krijgt, houdt uw vaste contactpersoon u perfect op de hoogte. Binnen onze organisatie zijn de lijnen al even kort. Want iedereen in ons bedrijf staat in nauw contact met de bouwplaats.

Affiniteit met de regio.
Zoekt u een deskundig bouwbedrijf voor uw huis, bedrijfspand of utiliteitsproject? Versteegden maakt er graag werk van. We werken voor particulieren, maar ook voor projectontwikkelaars, agrariërs en ondernemers. Vooral in de regio Erp, Gemert, Veghel, Boekel, Uden, St. Oedenrode en Beek en Donk hebben we talloze fraaie projecten gerealiseerd. Maar ook voor opdrachten buiten deze regio kunt u vanzelfsprekend een beroep op ons doen.

Traditioneel bouwen.
Het bouwen van woningen is ons op het lijf geschreven. Of het nu gaat om een twee-onder-een-kapwoning of om een luxueuze villa, Bouwbedrijf Versteegden verzorgt de complete bouw, van de fundering tot de nokpannen. Bovendien zijn we een traditioneel bouwbedrijf. Dat betekent bijvoorbeeld dat zowel het binnenwerk als de buitenkant van uw woning met de hand wordt opgemetseld. Een traditionele bouwwijze geeft uw huis een oerdegelijke en duurzame constructie, en heeft bovendien een positief effect op de onderhoudskosten.

Eén aanspreekpunt.
Natuurlijk hebt u tijdens het hele bouwproces een stem in de werkzaamheden. Gedurende het traject houden we u op de hoogte via een vaste contactpersoon. Eén aanspreekpunt waar u van op aan kunt. Een persoon die luistert en die weet wat uw toekomstige woning voor u betekent.

Grote én kleine projecten.
Hebt u plannen voor een verbouwing? Een nieuwe kap voor uw woonboerderij? Of een forse uitbreiding van uw kantoorruimte? Dan is Bouwbedrijf Versteegden een prima partner.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwbedrijf Versteegden BV in Bussele 26, Erp Noord-Brabant 5469 DT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Erp Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Erp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Erp Noord-Brabant, 5469 DT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660536]