Haandel Café Partycentrum Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hertog Janplein 20 , 5469 BJ Erp, Noord-Brabant
Maaskant, Veghel

E-mail

Over Haandel Café Partycentrum Van

Partycentrum Van Haandel heeft de beschikking over twee ruime zalen, die in Erp en omgeving bekend staan als '...de grote en de kleine zaal van Van Haandel...'.

Met een uitstekende bediening en service én tegen zeer concurrerende prijzen zorgen wij ervoor dat u terug kunt zien op een geslaagd feest of evenement.

Naast deze activiteiten is onze accommodatie ook uitermate geschikt voor vergaderingen, jubilea, zakelijke bijeenkomsten en koffietafels. Daarnaast wordt er door het Erpse verenigingsleven veelvuldig gebruikgemaakt van de beschikbare ruimten door bv. harmonie, zangkoren en toneelgezelschappen.

Naast het café en zalencomplex vindt u de cafetaria.

Goed bereikbaar en met een ruime parkeergelegenheid voor de deur bieden wij u een uitgebreide keuze aan friet, snacks, menu's, broodjes, lunchgerechten, ijs en dranken.

U kunt deze gerechten in de cafetaria nuttigen of plaatsnemen in de aparte eetruimte. En als het weer het toelaat natuurlijk ook op het terras.

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: Van 11.30 uur - 00.30 uur
Donderdag : Gesloten
Zondag : Van 11.30 uur - 23.30 uur

Openingstijden

Ma - Wo, Vr - Za
-
Do
Gesloten
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haandel Café Partycentrum Van in Hertog Janplein 20, Erp Noord-Brabant 5469 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Erp Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Erp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Erp Noord-Brabant, 5469 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821998]