ClickR Billboards in Breda

ClickR Billboards in Breda van Clickr Internetcampagnes

Door: Clickr Internetcampagnes  02-10-2008
Trefwoorden: Online Marketing, Internetmarketing, Zoekmachineoptimalisatie

Waarom zo groot op een billboard? Als u op internet bovenaan kunt staan!

Dat is de payoff van de grote reclamezuilen aan de noordelijke rondweg die ClickR voor enkele weken heeft gehuurd. Bedoeld om organisaties na te laten denken over hun eigen marketingbeleid.

Het media gebruik staat niet stil en inmiddels is (voor alle leeftijdsgroepen) wel duidelijk dat internet een belangrijke rol inneemt. Toch zijn veel organisaties nog heel actief met traditionele marketing waarvan het resultaat niet goed meetbaar is en de kosten aardig kunnen oplopen.

ClickR is van mening dat in een goed uitgebalanceerd media budget zéker rekening gehouden moet worden met internet. Investeren in een betere vindbaarheid op internet betaalt zich zeker terug! We kunnen het bovendien laten zien door overzichtelijk website statistieken!

Wilt u een brainstormen over wat internetmarketing voor uw organisatie kan opleveren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Of maak gebruik van onze gratis zoekmachine positie analyse.

Trefwoorden: Communicatiemiddelen, Internetmarketing, Off-line Communicatiemiddelen, Online Communicatiemiddelen, Online Marketing, Zoekmachineoptimalisatie,

Contact Clickr Internetcampagnes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share