No Guts No Glory

No Guts No Glory van Clickr Internetcampagnes

Door: Clickr Internetcampagnes  07-03-2008
Trefwoorden: E-mail Marketing, Interactieve Website

NO GUTS NO GLORY

Voor Indoor Skydive;uit Roosendaal en Skidome uit Rucphen is de site No Guts No Glory ontwikkeld. Dit is een interactieve website. Bezoekers kunnen hier sportieve actie filmpjes en foto’s achterlaten . Met het plaatsen van deze filmpjes en foto’s zijn prijzen te winnen.

De site www.noguts-noglory.nl heeft tot doel zoveel mogelijk mensen in aanraking laten komen met Skydive centre Roosendaal om het indoor skydiven als alternatieve sport te promoten. Daarnaast wordt ook Skidome uit Rucphen opnieuw onder de aandacht gebracht als alternatief indoor wintersport gepromoot.

Op de website wordt aandacht besteed aan de moderne sporten, waar jongeren tijd aan besteden, zoals Free Running, biken en boarden.
In deze campagne worden ook online en offline advertenties gebruikt om bezoekers naar de website te trekken. De combinatie van marketing instrumenten versterkt de impact van een campagne. Daarom maakt ClickR bij deze campagne gebruik van e-mail marketing, drukwerk, redactionele aandacht bij populaire websites en verstuurt ClickR een SMS aan de doelgroep.

De website heeft het in zich om uit te groeien tot een community , waardoor de opdrachtgever langere tijd onder de aandacht van haar doelgroep is. Maar naast een goede voorbereiding en uitwerking moet je daarbij een dosis geluk hebben,


Trefwoorden: E-mail Marketing, Interactieve Website

Contact Clickr Internetcampagnes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share