POS Factory heeft 3x meer bezoekers dankzij internetmarketing

POS Factory heeft 3x meer bezoekers dankzij internetmarketing van Clickr Internetcampagnes

Door: Clickr Internetcampagnes  13-03-2009
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Internetmarketing

POS Factory heeft dankzij internetmarketing in de afgelopen maanden het bezoekersaantal op de website zien verdrievoudigen. Directeur René Broos zag in april van 2008 het bezoekersaantal drastisch teruglopen na de lancering van een nieuwe website. In december werd ClickR Internetcampagnes ingeschakeld om het tij te keren. De resultaten zijn direct zichtbaar.

In store advertising, dat is de branche waarin POS Factory gespecialiseerd is. Het Roosendaalse bedrijf ontwerpt, produceert en distribueert voor dealerorganisaties verschillende point of sale materialen.

De eigen productie afdeling in Roosendaal en Slovenië is in staat custom made point of sale materiaal te maken. Naast kartonnen displays voert POS Factory ook polyprop displays, vloersystemen, digital screens, metalen posters en nog veel meer in haar assortiment.

ClickR heeft aan de layout van de website niets veranderd, maar is aan de slag gegaan met de onderliggende techniek. Daarnaast is met behulp van linkbuilding en het adverteren in Google een betere positie gerealiseerd in de belangrijkste zoekmachine. Directeur René Broos is zeer te spreken over de geleverde resultaten; "De website loopt trouwens weer als een jecco, goed werk van ClickR. De telefoon rinkelt meer en er komen weer directe aanvragen via internet!"

In de komende maanden werkt ClickR aan een verdere verbetering van de resultaten. Het internetmarketing bureau met vestigingen in Etten-Leur en Breda gaat namelijk niet voor de "hit and run tactiek", maar kiest voor een langdurige relatie met een minimale contractperiode van één jaar. Dit biedt de mogelijkheid om meer inzicht in de markt te verkrijgen en nieuwe concepten te ontwikkelen. Er wordt dan ook een verdere stijging van het aantal aanvragen bij POS Factory verwacht.

 

Trefwoorden: Internetmarketing, Zoekmachine Optimalisatie

Contact Clickr Internetcampagnes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share