SAWear campagne op maat

SAWear campagne op maat van Clickr Internetcampagnes

Door: Clickr Internetcampagnes  07-03-2008
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Optimaliseren, Analyseren

>SAWear campagne op maat

 ClickR Internetcampagnes werkt volgens de zoekmachine – optimalisatie richtlijnen zoals deze door de grote zoekmachines, zoals Google zijn opgesteld. ClickR maakt dus geen gebruik van de dubieuze methodes die op korte termijn ervoor zouden kunnen zorgen dat de vindbaarheid van uw website in gevaar komt.

ClickR ontwikkelde een volledig internetconcept voor SAWear, door middel van organische zoekmachine-optimalisatie en Adwords zorgt ClickR er dagelijks voor dat deze klant scoort op het gebied van horecakleding, kokskleding, promotiekleding en andere relevante zoekwoorden.

Door gebruik te maken van advertenties via Google AdWords is de site van SAWear gegarandeerd vindbaar boven of naast de zoekmachine resultaten van zoekmachines. Door gerichte campagnes met goed opgezette advertentie heeft ClickR de website meteen vindbaar gemaakt voor specifieke doelgroepen. ClickR selecteert de beste keywords, maakt advertentiegroepen en geeft advies over het advertentiebudget van SAWear. ClickR blijft continu de campagne observeren, analyseren en optimaliseren.

Voor maximaal resultaat is overlap tussen zoekmachine- optimalisatie en zoekmachine-advertenties van groot belang. Door het opzetten van goed geregisseerde landingspages zorgen wij voor deze klant voor optimale conversie van bezoekers en tevens voor optimale vindbaarheid van haar website binnen de belangrijkste zoekmachines op internet.

Trefwoorden: Analyseren, Observeren, Optimaliseren, Volledig Internetconcept, Zoekmachine Advertenties, Zoekmachine Optimalisatie,

Contact Clickr Internetcampagnes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share