Startpagina's onder beheer van ClickR

Door: Clickr Internetcampagnes  13-03-2009
Trefwoorden: Zoekmachine Marketing, Startpagina, Linkbuilding

Breda, 13 maart 2009
Ter bevordering van de zoekmachine posities van onze klanten beheert ClickR enkele startpagina's bij startgigant.nl

De eerste startpagina die de lucht in is gegaan, gaat over Plastische Chirurgie. Via deze pagina krijgt de bezoeker snel toegang tot informatie over cosmetische behandelingen zoals liposuctie, ooglidcorrectie, borstvergroting en borstverkleining. Dit is onderdeel van onze werkzaamheden voor Contour Kliniek, een kliniek gespecialiseerd in cosmetische chirurgie, in de volksmond plastische chirurgie genaamd.

Onlangs hebben we een tweede startpagina geopend die is gericht op de Watersport. Deze pagina staat vol met links voor de watersporter. Er is aandacht voor watersport cursussen ter voorbereiding op examens zoals het klein vaarbewijs. Wanneer je dus een vaarbewijs wilt halen neem je een kijkje op onze startpagina, of direct bij onze opdrachtgever Watersportcursussen.nl. Ook is er informatie opgenomen voor mensen die de duiksport een warm hart toedragen. Met Suunto Benelux, een importeur van duikapparatuur, hebben we eveneens een overeenkomst.

ClickR Internetcampagnes verzorgt voor tientallen organisaties de internetmarketing, variërend van Adwords Campagnes, linkbuilding tot complete interactieve advertentiecampagnes.

Trefwoorden: Linkbuilding, Startpagina, Zoekmachine Marketing

Contact Clickr Internetcampagnes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share