Eekwardo Schilderwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brandseweg 1 , 4871 CH Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail

Over Eekwardo Schilderwerken

Eekwardo Schilderwerken is een jong, dynamisch bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers die staan voor vakmanschap en kwaliteit. Meedenken met de klant over onder andere kleuradvies, wandafwerking of een verouderd verfsysteem is een van onze speerpunten.
Eekwardo Schilderwerken is in 2002 opgericht door Michel Eeckhout en in eerste instantie als éénmanszaak gestart. Inmiddels is het bedrijf zodanig uitgegroeid en krijgen we diverse mooie opdrachten dat we met meerdere schilders werken. Desondanks blijft onze doelstelling om het bedrijf klein te houden om zo een superieure kwaliteit en hoge klanttevredenheid te kunnen garanderen. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt.
Onze schilders zijn vakbekwame schilders en hebben de diploma’s “Aspirant Gezel”, “Gezel” en/of “Leermeester” op zak. Sinds 2006 zijn we dan ook aangewezen als Erkend Leerbedrijf, waardoor we nu ook leerlingen op kunnen leiden tot goede schilders.
Zoals gezegd staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Onze vaste klanten weten dat inmiddels waardoor we al heel wat mooie projecten op onze naam hebben staan. Graag verwijs ik u voor enkele referenties naar de pagina “Projecten”. Dit is ook opgemerkt door de grossier Sikkens die ons aangeboden heeft deel te nemen aan het AF-erkende Sikkens HuisSchilderPlan®. Uiteraard lichten wij dit plan graag mondeling toe.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Etten-Leur Noord-Brabant

Is Eekwardo Schilderwerken in Brandseweg 1, Etten-Leur Noord-Brabant 4871 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4871 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750985]